• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dailymail.co.uk

11.03.2020

07:04

MEDICINSKA SESTRA NAĐENA MRTVA U STANU Uskoro su dešifrovane misteriozne poruke njenog dečka na Fejsbuku i OTKRIVENA JE ISTINA

Estrada

MEDICINSKA SESTRA NAĐENA MRTVA U STANU Uskoro su dešifrovane misteriozne poruke njenog dečka na Fejsbuku i OTKRIVENA JE ISTINA

Podeli vest

Kejtlin O'Brajan (25) pronađena je 25. juna prošle godine mrtva u stanu u Melburnu u kojem je živela zajedno sa dečkom Šiom Sturtom (32). Poicija je morala da razvali vrata stana, gde su je pronašli izbodenu makazama po grudima i ugušenu jastukom.

Medicinska sestra Kejtlin O'Brajan ubijena je 25. juna 2019. godine u svom domu u Melburnu. Njen dečko Ši Sturt (32) se u petak izjasnio krivim za ubistvo, a tok suđenja je otkrio stravičnu istoriju seksualnog i psihičkog nasilja.

Nalazi lekara i policijski izveštaji dokazuju da su vlasti bile upoznate sa slučajem. Sturt je na dan kada je ubio svoju devojku na društvenoj mreži Fejsbuk postavio čitav niz zagonetnih poruka.

Foto: printscreen facebook

Ši Sturt

Nakon brutalnog klanja, Sturt je otišao u policiju i priznao ubistvo, moleći ga da ga uhapse.

 

Nekoliko sati pre ubistva, na svom Fejsbuk profilu je objavio niz jezivih poruka, otkrivajući da je izgubio dodir sa realnošću. 

"Žrtvovanje je dobro, ali samo iz pravih razloga", "ne možeš silovati čovečanstvo", "opraštam ti", samo su neke od poruka koje je napisao na pomenutoj društvenoj mreži.

 

Takođe je postavio video-snimak oponašajući jednu od rutina komediografa Ovena Bendžamina pod nazivom "Kako biti u braku, a ne biti ubijen".

Samo dan pre nego što je zverski ubijena, Kejtlin je u porukama koje je razmenjivala sam prijateljem otkrila da je Sturt potpuno poludeo. 

"Van sebe je, misli da je Isus. Plašim se da budem u njegovoj blizini. Ono što govori uopšte nema smisla. Danas me je naterao da pojedem jabuku da bismo bili poput Adama i Eve - prosvećeni", napisala je Kejtlin.

Foto: printscreen facebook

Kejtlin O'Brajan

Nekoliko dana ranije, Sturt je pušten iz bolnice u kojoj je bio radi procene mentalnog zdravlja. Kejtlin je jasno stavila do znanja svom dečku da se plaši da će je ubiti. 

Sturt se izjasnio krivim za ubistvo u na suđenju koje je održano u petak u sudu u Melburnu. I dok se on suočava sa dugogodišnjom kaznom zatvora, isplivali su jezivi detalji njihove veze. 

Otkriveno je da Kejtlin godinama trpela seksualno i psihičko zlostavljanje od strane njenog partnera pre nego što je od njegove ruke i izgubila život. 

 

Par je bio u vezi 10 godina, a upoznali su se dok su oboje bili tinejdžeri.

Prvi put je Kejtlin dospela u policijska dokumenta 2010. godine kada ju je Sturt napao. Osuđen je za napad ali zbog dobrog vladanja je oslobođen u septembru 2011. godine. 

Dve godine pre ubistva, zabeležen je veliki broj Sturtovih dolazaka na njeno radno mesto, a mnogobrojna dokumentacija doktora dokazuje da je Kejtlin bila fizički i psihički zlostavljana. U jednoj od najstrašnihih poruka pisalo je da mora da je ubije pre nego što ubije sebe.

Foto: printscreen facebook

Kejtlin O'Brajan

25. juna 2019. godine Sturt je ušao u stan gde se Kejtlinoporavljala od operacijena mozgu koju je imala, zgrabio makaze i ubo je u grudi.

Foto: printscreen facebook

Kejtlin O'Brajan

Nakon toga ju je gurnuo na krevet i ugušio je jastukom, a onda joj obmotao jednu od njenih trenerki oko vrata kako bi je zadavio.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija