• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2020

16:08

Glumac Desimir Stanojević kremiran na Novom groblju - NA VEČNI POČINAK ISPRAĆEN UZ PESMU, DOK SU ĆERKE GRCALE U SUZAMA! (FOTO)

Estrada

Glumac Desimir Stanojević kremiran na Novom groblju - NA VEČNI POČINAK ISPRAĆEN UZ PESMU, DOK SU ĆERKE GRCALE U SUZAMA! (FOTO)

Podeli vest

Porodica, prijatelji i kolege oprostili su se od voljenog glumca

Proslavljeni srpski glumac Desimir Stanojević preminuo je 10. marta, u 69. godini, a danas je kremiran na beogradskom Novom groblju, gde su ga u suzama ispratili prijatelji i članovi porodice.

Mrzela sam kad me pitaju KAKO JE KAD TI JE TATA GLUMAC... Supruga i ćerka se oprostile od Desimira - Kad se zavesa spustila, APLAUZ JE DUGO TRAJAO

Foto: Printscreen You Tube

Skup je počeo nešto pre 14:30h, a saucešće je danas u kapeli Novog groblja primala neutešna udovica Nada, kao i ćerke Nina i Sanja. 

GOSPODE BOŽE SPASI, NE MOGU! Glumica u suzama nakon vesti da je Desimir PREMINUO! Snežana Savić ne može da dođe sebi od ŠOKA

Foto: Informer/S. Kostić

Reči utehe članovima porodice pružili su plesač i glumac Milan Gromilić, kao i glumica Ivana Knežević. Potresnim govorom od glumca se oprostila ćerka Nina, posle čijih reči su svi briznuli u plač, a nakon toga glumac je ispraćen pesmom "Kočijašu, hajd' na čašu", koju je on otpevao.

PREMINUO POPULARNI GLUMAC IZ "SREĆNIH LJUDI" - napustio nas je Desimir Stanojević u 69. godini

Foto: Informer/S. Kostić

Desimir Stanojević je rođen 7. oktobra 1950. godine u Nišu. Igrao je u Narodnom pozorištu u Nišu od 1970. do 1990. godine a od 1991. u Pozorištu na Terazijama u Beogradu. Osnivač je Omladinskog pozorišta „Treća polovina“ u Nišu. Zaslužan je za izvođenje prvog mjuzikla u istoriji Niškog pozorišta, „Violinista na krovu“. Takođe je zaslužan za postavljanje mjuzikla "Cigani lete u nebo" u Niškom "Narodnom pozorištu" (u njegovoj režiji).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!
Košarka

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Petrović (65) ponovo je preuzeo košarkašku reprezentaciju Brazila, a pre nego što se zaputio u Južnu Ameriku da se prihvati dužnosti, obavio je važne razgovore sa košarkašima "večitih" Brunom Kaboklom i Jagom Dos Santosom koji igraju za tamošnji nacionalni tim.

19.04.2024

13:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija