• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.05.2020

11:05

(VIDEO) Dok je sveštenik čitao opelo, kamera snimila JEZIVU SCENU U GROBU: Prizor koji je šokirao sve

Estrada

(VIDEO) Dok je sveštenik čitao opelo, kamera snimila JEZIVU SCENU U GROBU: Prizor koji je šokirao sve

Podeli vest

Snimak sa jedne sahrane koji je obišao svet!

Jeziva scena snimljena je na jednoj sahrani u Indoneziji gde je osoba koja je preminula mahnula iz kovčega kroz stakleni 'prozor'. Ili je bar tako izgledalo.
 

Ožalošćena porodica i sveštenik su se okupili na groblju u gradu Manado u Severnom Sulaziju 5. maja kako bi sahranili muškarca koji je preminuo. Dok je sveštenik govorio, na snimku koji je snimio jedan od ljudi na sahrani vidi se kako se u kovčegu pomerae ruka prema staklenom delu pa je izgledalo kao da muškarac maše. Nakon što je snimak objavljen, lokalno stanovništvo odmah je posumnjalo kako je muškarac u kovčegu zapravo bio živ i da je hteo da pobegne. Ali, to se ne može sa sigurnošću tvrditi zato što nakon 'mahanja' niko nije otvorio kovčeg, prenosi Večernji list.

Ipak, veća je verovatnoća da se mrtvac pomerio zbog ukočenosti i procesa razgradnje tela. Naime, u studiji objavljenoj u 2019. godine koje su sproveli naučnici u Austriliji, otkriveno je kako leš može promeniti pozu bez 'spoljne pomoći', a rezultat tog istraživanja važan je za forenziku.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija