• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/mirror

26.05.2020

09:32

Izabelu je jedna greška na Fejsbuku dovela do ŠOKANTNOG PREOKRETA NAKON SMRTI TRI MUŽA

Estrada

Izabelu je jedna greška na Fejsbuku dovela do ŠOKANTNOG PREOKRETA NAKON SMRTI TRI MUŽA

Podeli vest

Baka sa 10 unučadi udala se za dečka koji je 36 godina mlađi od nje i to nakon što ga je greškom dodala na Fejsbuku.

Izabela Dible (62) tražila je na Fejsbuku barmena koji ju je šarmirao kada se vraćala sa odmora. Prvo mu je odbila zahtev, a onda se pokajala i počela da ga traži na Fejsbuku.

I tako je poslala poruku mladiću za kojeg je mislila da je on, ali je ona stigla na adresu dečka Bajrama Bosada (26) kojeg nikada pre nije srela.


Tako su počeli dopisivanje, a nakon nekoliko meseci takve veze, par se venčao u Tunisu u januaru ove godine.


Isabel, kojoj su umrla tri muža, rekla je da je i sama u početku sumnjala u uspeh svega zbog razlike u godinama.

- Čitala sam priče o ženama koje su u vezi sa mlađim muškarcima i mislila sam da nikada neću doći u takvu situaciju. Nikada me nije pitao da mu dam novac ili bilo kakvu pomoć - rekla je ona.

 

 

On takođe tvrdi da je preko glave zaljubljen u Izabel.

Izabelina ćerka Ema kaže da nije imala problem sa tim da njena majka upozna nekog preko interneta, ali da je ipak bila malo zabrinuta.


- Čujete razne priče kako mladići upoznaju starije žene i samo hoće da ih iskoriste. To me je plašilo. Međutim, kada sam videla kako se sve to razvija, jasno mi je da voli moju majku - rekla je ona.

Izabela je prvog muža izgubila 1989. kada je on umro od srčanog udara. 2000. njen drugi muž Bil umro je na isti način, a treći, Toni umro je 2015 od kancera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maja

pre 3 godine

Ovaj će joj naplatiti za sva tri, vidi ga samo...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59