• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.06.2020

16:19

KRV MI POPIŠE! Žena ZBOG KOMŠIJA odlučila da se RAZVEDE - Sa mužem je 8 godina, imaju bebu, a sad joj OVO TRAŽIO!

Estrada

KRV MI POPIŠE! Žena ZBOG KOMŠIJA odlučila da se RAZVEDE - Sa mužem je 8 godina, imaju bebu, a sad joj OVO TRAŽIO!

Podeli vest

Drama!

Jedna žena sa svima je podelila anonimnu ispovest, u kojoj je otkrila da želi da se razvede od čoveka sa kojim je od prve godine fakulteta. Naime, umesto da stane na njenu stranu, muž je rešio da posluša komentare komšiluka.

SAZNALA JE DA NOSI SEDMORKE! LEKAR JE INSISTIRAO DA ABORTIRA ČETIRI BEBE, a ona je uradila ovo - ŠOK!

Foto: Pixabay

"Muž i ja imamo tamnu kosu i tamniji ten. Ćerka je plava sa svetlim tenom. Svi zezaju muža da je komšijino, te šale su mu toliko isprale mozak da sada želi da uradi test da utvrdi očinstvo. Strašno sam besna na njega, zar nakon 8 godina zajedničkog života on sumnja u moju vernost i stvarno misli da sam se j* po komšiluku", rekla je ogorčena žena, pa dodala:

TRAGEDIJA! ZVEZDA TIKTOKA ODUZELA SEBI ŽIVOT - imala je samo 16 GODINA! Bila je svima UZOR, menadžer otkrio potresne detalje NOĆ PRED SMRT! (VIDEO)

Foto: Printscreen Faceboook

"Blago je reći da sam razočarana i povređena. Sve sam mu to i rekla, i da nije problem da uradimo test, s tim da će ga on platiti (neće koristiti za to zajednički novac). Dete je naravno njegovo (za 2 sedmice će imati i dokaz), ali me njegovo nepoverenje toliko povredilo da razmišljam o razvodu. Ne znam da li burno reagujem, ali mi se toliko zgadio. Od prve godine fakulteta smo zajedno, izgradili život zajedno, pregurali teške trenutke, brak je skladan, srećni smo zajedno (barem smo bili). Sve mi se sada čini lažno sa njegove strane, ne znam šta da radim."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Savet

pre 3 godine

Naučite turski i počnite da snimate seriju...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija