• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

29.06.2020

11:00

LJUDI, JA SAM ŽIVA! Šeron uživala sa porodicom u roštilju, a onda je na Fejsbuku saznala DA JE UMRLA OD KORONAVIRUSA!

Estrada

LJUDI, JA SAM ŽIVA! Šeron uživala sa porodicom u roštilju, a onda je na Fejsbuku saznala DA JE UMRLA OD KORONAVIRUSA!

Podeli vest

Šeron Mekilveni ostala je šokirana kada je njen blizak prijatelj objavio da je preminula od koronavirusa i to kao osvetu što ga nije dodala u Fejsbuk grupu za ćaskanje s mamama.

Šeron koja živi u Rosingtonu u Južnom Jorkširu prvobitno je bila zgrožena kada je lažni Fejsbuk profil koji se predstavljao kao ona izjavio da je pozitivna na korona virus i da svi koji su prijatelji koje je nedavno ugostila i poslužila im roštilj, moraju da se testiraju, piše "Dejli Mejl".

Tvrdi da je stvar poprimila još mračniji zaokret kada je neko koga je više od decenije smatrala dobrim prijateljem objavio: "Počivaj u miru Šeron, nedostajaćeš nam. Prerano si otišla zbog ove grozne bolesti."

Kada se Šeronina ćerka Eboni Smit suočila sa osobom koja je širila vesti o majčinoj smrti, porodici je bilo rečeno da je to sve zbog toga što ga je izostavila iz Fejsbuk grupe. Razbijena srca Šeron je svog bivšeg prijatelja prijavila za njegovu groznu zaveru policiji Južnog Jorkshira, pre nego što je počela da obaveštava prestravljene prijatelje i porodicu da je živa i da nema virus.

- Ostala sam u suzama zbog svega toga. Pozvala sam ga na telefon. Želeo sam da znam zašto je to uradio. On je otrov. Možda sam do sada bila previše meka prema njemu. Pitao me je kako se osećam povodom izolacije i konstatovao da se dobro držim zbog grupnog razgovora sa drugim mamama. Pitao je da li može da se pridruži, a ja sam odbila. On nije majka pa nema nikakve veze sa tim. Osećao se izostavljenim, ali ja sam samo majka koja se trudi da se bavi svakodnevnim životom i da hoću da budem sigurna da su moja deca u redu. Moj svet se ne vrti oko "nazovi" prijatelja. - kaže Šeron.

Šeron je uživala u roštilju sa decom u njihovoj bašti početkom ovog meseca i nije razmišljala o tome da podeli šta radi na društvenim mrežama. Međutim, tvrdi da je njen bivši prijatelj napravio lažni Fejsbuk nalog koristeći njeno ime i sliku da bi drugima poslao upozorenje o toj prilici.

Napisao je: "Samo da obavestim sve prijatelje i porodicu da sam pozitivno testirana na COVID-19". Za sve one koji u poslednje vreme posećuju moju kuću, posebno roštilj koji smo imali pre neki dan, možda ćete morati da se sami javite. Stvarno mi je žao."

Samo nekoliko sati kasnije, čovek je potom na svom Fejsbuk profilu objavio post u kome je obavestio sve da je Šeron umrla.

Napisao je: "Počivaj u miru Šeron, nedostajaćeš nam. Prerano si otišla zbog ove grozne bolesti."

Oni koji su je poznavali užasno su reagovali i pre nego što je uspela da obelodani da je još uvek živa i zdrava. Kada se Šeronina ćerka Eboni Smit suočila sa osobom koja širi vesti o njenoj majci, naišla je na nepristojan odgovor. U odgovoru, bivši prijatelj je rekao: 'Da je Šez dodala mene kao prijatelja u grupni čet i tretirala me kao prijatelja , ne bismo bili u ovoj zbrci."

Kada je dodatno pritisnut i upitan za lažni Fejsbuk profil, napisao je: "Valjda je naučila dragocenu lekciju da ceni svoje prijatelje."

- To mi je bio prvi rođendan u izolaciji i nisam htela da izvedem decu jer je moj sin klasifikovan kao visokorizičan. Dakle, samo ja i moja porodica smo napravili roštilj i sedeli u bašti. Niko drugi nije svračao osim moje majke koja je donela čestitku i još neke stvari. Deca su moj svet i sve ću učiniti da ih zaštitim. Kada sam imala prethodnog dugogodišnjeg partnera, rekao mi je da se oseća zapostavljenim. Kao da nikada nije odrastao - kaže Šaron.

Njeni prijatelji okupili su se nakon mučne situacije kroz koju su prošli.

- Prihvatio sam zahtev za prijateljstvo (sa lažnog profila). Kakav čudak može da objavi tako nešto radi osvete, a da ne razmišlja o tome kako se osećaju vaši porodica i prijatelji? - pita se Sem Dok.

Iz policije samo navode da je istraga u toku.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija