• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.07.2020

19:57

POTRESNA SCENA NA GROBU! Na sahrani Bora ZAPALILI BAKLJE - cela estrada mu posvetila JEDNU PESMU (VIDEO)

Estrada

POTRESNA SCENA NA GROBU! Na sahrani Bora ZAPALILI BAKLJE - cela estrada mu posvetila JEDNU PESMU (VIDEO)

Podeli vest

Velika tuga!

Menadžer Leksington benda, Bor Lalević preminuo je od opakog virusa korona.

Bor je bio jedan od uspešnijin estradnih menadžera - godinama je sarađivao sa pevačem Acom Pejovicem, a zajedno sa kumom Markom Maksimovicem organizovao je brojne koncerte.

Danas je održana sahrana estradnom menadžeru. Brojne poznate ličnosti oprostile su se od njega i putem društvenih mreža, a okupljeni na sahrani njemu u čast pevali su čuvenu navijačku pesmu crveno-belih "Dobro znaj", što je Saša Matić objavio na svom Instagram profilu.

- Poslednji pozdrav bratu i najboljem saradniku... Zauvek ćeš živeti u nama - pisalo je ispod snimka na Sašinom profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? Poslednji pozdrav bratu i najboljem saradniku... ? Zauvek ćeš živeti u nama. @bor_bg ❤️

A post shared by ???? ????? (@sasamatic_official) on Jul 14, 2020 at 9:42am PDT




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija