• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

05.08.2020

21:00

Isidora Bjelica je imala 77 METASTAZA, a KARCINOM joj se vraćao ČETIRI PUTA! Otkriveni šok detalji BOLESTI preminule književnice!

Estrada

Isidora Bjelica je imala 77 METASTAZA, a KARCINOM joj se vraćao ČETIRI PUTA! Otkriveni šok detalji BOLESTI preminule književnice!

Podeli vest

Nije izdržala!

Poznata spisateljica Isidora Bjelica je preminula danas u 52. godini života nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću.

Foto: Printscreen You Tube

Isidora Bjelica, dugo se borila sa rakom, koji joj se četiri puta vraćao, otkrila je da je pre nekoliko godina imala 77 metastaza u telu!

- U oktobru 2015. godine pokazalo se da imam 77 metastaza. Svako normalan bi tandrknuo, ali ja sam rešila da se borim do kraja. Rezultati su sada nikad bolji - istakla je tada književnica.

TUGA! PREMINULA ISIDORA BJELICA! Književnica se DUGO BORILA SA OPAKOM BOLEŠĆU - Izgubila je BITKU!

Isidora je bila svesna kroz šta je sve prošla i nije se plašila o tome da govori kada god ima priliku. Ona je želela svakog da podstakne da treba redovno da odlazi na kontrole i proverava svoje telo.

Foto: Printscreen You Tube

- U početku je bilo prilično obeshrabrujuće. Doktor mi je rekao da od kancera jajnika preživi 15 posto žena. Ipak, nisam se obeshrabrila. Meni se bolest četiri puta vraćala. Znate, to je kao kad tone Titanik prvi put, a vi vrištite. Onda on počne da tone i drugi put, a vi manje vrištite. Kad se to desi treći ili četvrti put, vi samo kažete - ok, tone. Kada sam dobila nalaze, doktorki sam rekla da nije sve tako crno jer je moj centar za humor i dalje na mestu - rekla je tada Isidora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija