• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo

06.08.2020

07:50

Isidora je danima pre smrt sedela na istom mestu, komšije ispričale kako je provela svoje poslednje dane

Estrada

Isidora je danima pre smrt sedela na istom mestu, komšije ispričale kako je provela svoje poslednje dane

Podeli vest

Spisateljica Isidora Bjelica preminula je juče nakon duge borbe sa opakom bolešću.

Ona je poslednja dva meseca života provela kod roditelja Nevenke i Dimitrija u bloku 45, u ulici Jurija Gagarina.

U taj stan su se doselili nakon izgnanstva iz tada ratom zahvaćenog Sarajeva.

- Svakodnevno je sedela na klupi ispred solitera, a komšije su joj se javljale, ali je nisu zapitkivale o zdravstvenom stanju - javio je prijatelj porodice za "Alo".

Pre nekoliko dana je otputovala u Makedoniju, na kliniku gde se najviše lečila poslednjih godina.

- U utorak je doputovala iz Makedonije i odmah su je dovezli u bolnicu gde je umrla danas - kaže izvor ovog lista.

Foto: printscreen Instagram vila.pajkic

Isidora sa ćerkom

Isidora je za "Blic" jednom prilikom otvoreno pričala o borbi sa bolešću, glasinama koje su kružile i zahtevu za supruga, dramaturga Nebojšu Pajkića.

- Prvi put kad nisam znala kako da se nosim sa terapijama govorila sam mužu: "Pucaj mi u glavu, ne mogu više!". Nisam dobro podnosila sve to. Imala sam najgoru moguću situaciju. Neću da lažem ljude. Neću da govorim: "Bilo je lagano", nije - isticala je tada Bjelica.

- Ljudi su govorili da koristim bolest za marketing. Šta je trebalo, da šaljem nalaze u javnost da uverim ljude? Ovde se očekuje da se bolesna osoba ne ponaša normalno, da kuka i slično? - pitala se ona.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 3 godine

Gde su sada sve te javne licnosti u ovim teskim trenutcima za porodicu? Dali su to samo Ceca, Kija Kockar i .... Gde je Olivera Katarina ? One su bile nekada nerazdvojne. Sramno da sramnije nemoze biti. Imala sam priliku da je upoznam-bila je divna ! Pocivaj u miru dobra i plemenita zeno-tvoj rad i tvoja dela pamtice pokolenja. Nacka

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija