• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Story, Informer.rs

12.08.2020

21:00

LAV I JA SMO BILI TU DOK SE NE USPAVA, PA IŠLI DA PLAČEMO: Isidorin sin i drugarica opisali ISIDORINE POSLEDNJE DANE!

Estrada

LAV I JA SMO BILI TU DOK SE NE USPAVA, PA IŠLI DA PLAČEMO: Isidorin sin i drugarica opisali ISIDORINE POSLEDNJE DANE!

Podeli vest

Krili su od nje suze!

Isidora Bjelica preminula je 5. avgusta, a njeni kremirani ostaci su, tri dana kasnije, položeni u urnu u Aleju zaslužnih građana na Novom groblju.

TRUDNU GLUMICU VEZALI, PA BOLI U STOMAK! Preklinjala za ŽIVOT nerođenog deteta! Ubistvo je UZNEMIRILO REGION!

"Znali smo da je njena vrsta kancera veoma opasna i prognozne nikada nisu bile dobre. Čudo je da je uopšte uspela da izdrži osam godina. Mnogo smo joj zahvalni što se borila kako bi što duže bila sa nama", izjavio je njen sin Lav Pajkić i dodao:

"Spremali smo se za ovaj trenutak, ali za ovakvo nešto nikada ne možete da budete spremni. Pričali smo o ovom trenutku, ali pri svakom takvom razgovoru, mi koji smo joj najbliži, nismo mogli da prihvatimo takav scenario. Odbacivali smo ga i tretirali kao nerealan."

Foto: informer.rs

"Uvek smo mislili da se ovo neće dogoditi iako smo možda u dubinama srca to znali i osećali. Vili je jako teško, možda i najteže. Veza između ćerke i majke vrlo je specifična i jaka, iako se često potenciralo kako ona liči na Nebojšu, a ja na majku. One su zaista bile nerazdvojne. Majka ju je stalno savetovala i bila važan ženski uticaj u Vilinom životu", dodao je Lav.

POSLEDNJA ŽELJA ISIDORE BJELICE! Organizovaće se velika BELA ŽURKA - Ova pevačica je ZADUŽENA ZA SVE! Tu je i virtuelni testament!

Dugogodišnja prijateljica Jovana Hismajer se, sa druge strane, prisetila poslednjeg susreta sa književnicom.

"Isidoru sam poslednji put videla pre nešto više od mesec dana. Čak ni tada, u tako lošem stanju, nisam htela da poverujem da smo poslednji put jedna pored druge. Sećam se njenih ruku, uvek su me fascinirale tako krhke ručice koje su toliko knjiga napisale. Tada su bile još nežnije, kao kod neke devojčice", ispričala je Bjeličina saradnica.

Foto: informer.rs

"Bila je fizički slaba, ali njen duh i bistrina uma nisu se promenili ni najmanje. Tih par dana u toku popodneva gospodin Pajkić i ja smo bili uz nju dok se ne uspava, a onda bismo izašli preko puta, seli u neki restoran i plakali kao da nema gostiju i ljudi oko nas", zaključila je Jovana.

CIMERKA IZ PAKLA! Trošila joj je hrani i hemiju - NIJE PLAĆALA! Usledila je HLADNA OSVETA za koju nikad neće znati!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija