• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/informer.rs

21.08.2020

20:17

MOJ MUŽ JE "ZOMBI", BOLJE DA UMRE NEGO OVAKO DA ŽIVI... Tek što su se vratili sa medenog meseca, ZADESILA IH JE JEZIVA NESREĆA!

Estrada

MOJ MUŽ JE "ZOMBI", BOLJE DA UMRE NEGO OVAKO DA ŽIVI... Tek što su se vratili sa medenog meseca, ZADESILA IH JE JEZIVA NESREĆA!

Podeli vest

Sve je počelo kada je Džulija primetila da tokom noći Gabrielovo srce tuče nekontrolisano brzo.

Tek što su se vratili sa a medenog meseca Džulija Kastin Kordeiro i njen muž Sandro Gabriela da Silva Kordeiro saznali su strašne vesti. Gabrielu je dijagnostikovana jako retka bolest, a novca za pravilo lečenje nemaju.

Sve je počelo kada je Džulija primetila da tokom noći Gabrielovo srce tuče nekontrolisano brzo. Tri meseca kasnije otišli su kod lekara. Vesti nisu bile dobre. Dijagnostikovana mu je kardiomiopatija, bolest srčanog mišića uzrokovana promenom genetskog koda.

Zbog ove bolesti Gabriel pada u nesvest i od najjednostavnih radnji, kao što je ustajanje ili hodanje. Ako hoda previše, podigne neku kutiju ili se previše sagne, narednih nekoliko dana mora da provede u krevetu. Zbog vožnje automobila provodi i po nekoliko nedelja u krevetu. Na kraju, morao je i da napusti posao.

Foto: printscreen Facebook Julie Castin Cordeiro

- Moj muž je "zombi". Bolje bi bilo da je mrtav, nego da mora da živi ovako - rekla je Džuli jednom prilikom doktorima.

Da muka ne ide sama, pokazuje i to što par nema dovoljno novca za lečenje.

- Gledala sam kako se živahan mladić raspada pred mojim očima. Osećao se posramljeno na poslu, nismo znali kako dalje, a ni ja nisam imala nikakvih prihoda - kaže ona.

Kako je lečenje skupo, a oni nisu imali posao, ubrzo su se našli na ulici. Morali su nekoliko dana da provedu kao beskućnici, pre nego što su se uselili kod njegovih roditelja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija