• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

09.09.2020

13:33

(FOTO) MLADIĆ SEO NA ŠOLJU, I UBRZO OSETIO JEZIV BOL Kada je pogledao dole, ZANEMEO JE OD PRIZORA KOJI JE UGLEDAO

Estrada

(FOTO) MLADIĆ SEO NA ŠOLJU, I UBRZO OSETIO JEZIV BOL Kada je pogledao dole, ZANEMEO JE OD PRIZORA KOJI JE UGLEDAO

Podeli vest

Šok slučaj!

Jedan tinejdžer hitno je prevezen u bolnicu pošto ga je piton ugrizao za penis dok je sedeo na toaletu u svom domu, u Tajlandu.

ŽENA NAĐENA MRTVA SA PITONOM OD 2,5 METRA obmotanim OKO NJENOG VRATA! Kada je policija upala u kuću, SAČEKAO IH JE JOŠ JEDAN ŠOKANTAN PRIZOR

Širapop Mašukarat, koji ima 18 godina, bio je u toaletu u utorak uveče, kada je osetio iznenadni bol. Tinejdžer je spustio pogled i video pitona stegnutih čeljusti oko njegovog penisa. Krv je curila po pločicama toaleta. 

SA 20 GODINA, DEJANU JE BABA OTKRILA MOĆ KOJU IMA SA ZMIJAMA i od tada on ljudima dolazi u kuće kada su prestravljeni - JEDNA PRIČA LEDI KRV U ŽILAMA

Ipak, piton je brzo prestao s napadom a mladić je prestravljeno vikao i istrčao iz toaleta tražeći pomoć. Sve se dešavalo u Tajlandu u mestu Nontaburi, na oko 20 kilometara od Bangkoka.

Sa mladićem je u kući bila i njegova majka koja je tinejdžera smirivala dok nisu stigli bolničari i odvezli Širapopa u obližnju bolnicu Bang Jai.

 

 

Lekari su morali da rane tretiraju antibioticima a tinejdžer sada ima i tri šava na mestima ujeda.

„Bio sam u toaletu, ali nekoliko trenutaka nakon što sam seo, iznenada sam osetio bol u penisu. Spustio sam pogled i video da je tu zmija. Nije bila baš velika njen ujed je bio tako jak. Nadam se da ću se oporaviti", rekao je Širapop.

Osoblje iz službe zadužene za divlje životinje, takođe je stiglo na lice mesta i započeli su potragu za pitonom. Zmija je ipak još bila u toaletnoj šolji. 

Bez problema su uhvatili pitona, čija je dužina bila oko dva metra. Odneli su ga u vreći, pre nego što su ga pustili nazad u šumu.

Prestrašena Širapopova majka Sutapat rekla je da je još uvek u šoku zbog incidenta.

„Ne znam kako je zmija ušla u moju kuću. Mogla je možda da uđe preko cevi koje su povezane sa toaletom. Zmija je povredila mog sina, ali odahnula sam pošto je na kraju sve dobro prošlo i što je to bio samo neotrovni piton. Da je to kobra, možda bi moj sin bio bi mrtav", rekla je mladićeva majka.

Dodala je da misli da će Širapop sada uvek biti uplašen kada krene u toalet, ali i da je zahvalna što se njen sin uspešno oporavlja, i što je zmija uhvaćena i vraćena u prirodu.

BONUS VIDEO:

ČETA KONJANIKA - PONOS SRPSKE POLICIJE! Tvin u poseti 3. bataljonu policijske brigade!

DA TI SE SMUČI ŽIVOT! Da li ste znali kako se prave gumene bombone?




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija