• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

12.10.2020

08:50

SMRŠAO JE DOSTA! Borina prijateljica Mala Cana otkrila kako su izgledali pevačevi POSLEDNJI DANI, često su PLAKALI ZAJEDNO, a ovako mu je TEPALA!

Estrada

SMRŠAO JE DOSTA! Borina prijateljica Mala Cana otkrila kako su izgledali pevačevi POSLEDNJI DANI, često su PLAKALI ZAJEDNO, a ovako mu je TEPALA!

Podeli vest

Često su se posećivali.

Bora Drljača preminuo je juče u 80. godini u svom domu, nakon borbe sa teškom bolešću. Pevačeva bliska prijateljica i koleginica, pevačica Svetlana Tomić, poznatija kao Mala Cana je otkrila kako su izgledali poslednji Borini dani, ali i da je imao velike poslovne planove, verujući da će se u potpunosti izlečiti i vratiti na javnu scenu.

- Mnogo mi je teško, baš sam loše, ne mogu da verujem da Bokija više nema. Sa njegovim sinom Vladom sam do zadnjeg trenutka bila u kontaktu, on mi je i javio. Da, svi su loše, velika je ovo tuga. Čula sam se i sa Erom, on me je pozvao da čuje da li je to tačno - poručila je Borina prijateljica i koleginica za Pink.rs na početku razgovora i otkrila kako je izgledao njihov poslednji susret, te kako se pevač ponašao u najtežim trenucima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pocivaj u miru Boro moj????????

A post shared by ?Svetlana Cana Tomic? (@mala_cana) on Oct 11, 2020 at 12:09pm PDT

 

- Pre nekih 15 dana smo se videli. Sa mnom je uvek bio vedrog duha, voleo je da se šali, uvek bi me pitao: "Gde je moja nagazna mina?", tako me je zvao po našoj duetskoj pesmi koja je veliki hit. Ja bih se tad nasmejala i pitala ga: ''Gde je moj šmeker za cure i žene?'', onda bi se Boki nasmejao. Pisao mi je poruke u zadnje vreme ili bi me pozvao. Voleo je da dođe kod mene u kuću kad spremim ručak. Uvek me je hvalio kako sam dobra kuvarica. Trebalo je kad izađe iz bolnice da dođe kod nas u vikendicu da se malo odmori, govorio bi da bi mu to baš lepo prijalo, a on i Andrija Bajić bi uživali, dok ja kuvam i kroz šalu bi se Boki nasmejao govoreći da idu da jure ženske... - kaže Svetlana kroz suze i dodaje:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#boradrljaca Tv-Kcn 1

A post shared by ?Svetlana Cana Tomic? (@mala_cana) on Mar 11, 2019 at 1:11pm PDT

 

- Boki je bio smršao dosta, ali je govorio da je trebalo ranije da smrša i da mu baš prija kilaža koju je imao. Trebalo je da snimimo još jedan duet. Radovao se tome. Uvek mi je govorio da mu je naša pesma došla kao infuzija na estradi. Imali smo planove da odemo na turneju za Ameriku, Kanadu čak smo pričali i o Australiji. Bio je pozitivan. Pitala sam ga da li ima nekih bolova, govorio mi je da nema, to me je ohrabrilo - da ga barem ništa ne boli - rekla je pevačica i dodala da je sa Borom bila veoma bliska, te da su često i plakali zajedno.

- Mnogo sam tužna. Nisam ni sanjala da će takav čovek jednog dana biti moj veliki prijatelj. Čak i kad mu je druga supruga Rada preminula, jedino smo ja i Andrija Bajić otišli u Sombor na sahranu od cele estrade. Smatrao nas je velikim prijateljima. Pričali smo o svemu, on o njegovim mukama, ja o mojim. Često bi se oboje rasplakali u toj priči naših života, jer smo oboje emotivci - ispričala je Mala Cana. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija