• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

29.10.2020

13:18

O ovoj takmičarki iz kviza Potera bruji Srbija: Svi su primetili jednu stvar, POGLEDAJTE O ČEMU JE REČ

Estrada

O ovoj takmičarki iz kviza Potera bruji Srbija: Svi su primetili jednu stvar, POGLEDAJTE O ČEMU JE REČ

Podeli vest

Takmičarka kojoj su se gledaoci divili!

Milica Marković je u osmom mesecu trudnoće požurila da osvoji 350.000 dinara. Ona i njen kolega pobedili su takoreći nepobedivog Tragača. Ne priprema se posebno za učešće u kvizovima već konstantno radi na znanju, ali veruje da je za pobedu potrebno i malo sreće.

Poodmakla trudnoća nije bila prepreka za Milicu Marković da dođe u kviz Potera i takmiči se. I odnese nagradu od 350.000 dinara.

„Nekako sam se radovala pošto zbog korone se nismo družili, nismo izlazili. To mi je bio i izlazak i druženje, a i prilika da malo testiram znanje i u tom stanju“, rekla je Milica gostujući u Beogradskoj hronici.

Na snimanju kviza, Milici ništa nije bilo teško, a čak je „preko veze“, to jest zbog trudnoće dobila raniji termin za snimanje nego što je to bilo planirano.

Foto: printscreen RTS

 

Podjednako veliko uzbuđenje vladalo je i kada je kod kuće gledala kviz: „Tog dana na snimanju ja sam bila pod adrenalinom. Nisam bila ni srećna ni svesna da smo mi pobedili.“

Milica Marković pobednica je i našeg najpopularnijeg kviza „Slagalica“. Ipak, kaže da se ne priprema posebno za takmičenja i da ne prikuplja podatke i činjenice uoči odlaska u emisiju.

„Moja priprema je to svakodnevno sakupljanje znanja, dosta čitam, mada sam se u poslednje vreme tu ulenjila, čak sam mislila da kada budem trudna da ću imati vremena, ali bila sam lenja“, objašnjava Milica i ističe da voli da geografiju, istoriju i umetnost uči praktično – kroz putovanja. 

Iako je gledaoci znaju kao učesnicu kvizova, Milica je mnogo više od toga. Ona je pravnica, pesnikinja, ima sajt na kojem daje savete za kuvanje, putovanja, dijete. Oseća se, kako navodi, kao umetnica zarobljena u telu pravnika. 

„I na poslu trudim se da budem kreativna koliko mi to mogućnosti dozvoljavaju, ali se zaista osećam kao pisac i pesnik“, precizirala je gošća Beogradske hronike.

Na putu do pobede ili uspeha veliku ulogu, smatra Milica, igra i sreća.

„Moj moto je da sreća prati hrabre i da treba biti opušten. Zaista kada kažem da sam došla negde da se igram, došla sam da proverim svoje znanje jer ne doživljavam to kao neko takmičenje osim sa samom sobom“, zaključila je Markovićeva.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59