• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

05.11.2020

13:46

Čuveni doktor Milorad umro na dan kada je pre godinu dana MLADIĆU USPEO DA ZAŠIJE NOŽEM PROBODENO SRCE

Estrada

Čuveni doktor Milorad umro na dan kada je pre godinu dana MLADIĆU USPEO DA ZAŠIJE NOŽEM PROBODENO SRCE

Podeli vest

Čuveni hirurg dr Milorad Bakić (74), čovek koji je 50 godina bio prisutan u medicini, preminuo je od korona virusa i do infekcije je radio u beranskoj Opštoj bolnici.

Opasnim virusom zaražen je na radnom mestu, na Odeljenju hirurgije u Beranama.

Omiljeni lekar, preminuo je baš na dan, gotovo u sat, kada je pre godinu dana uspeo da zašije nožem probodeno srce mladiću iz Berana (25), koji se nepunih mesec dana posle toga šetao beranskim ulicama...

- Za svega 25 minuta od prijema, urađena je dijagnostika i pacijent je bio na operacionom stolu. Najteža je bila povreda leve komore, da je duže potrajalo, iskrvario bi - pričao je tada,  nekoliko sati posle operacije, pred sobom intenzivne nege doktor, koji je i posle penzije ostao u beranskoj bolnici, gde su se pored njega kalili vrsni hiruzi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija