• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: story.hr

11.11.2020

07:41

POSLEDNJA ŽELJA PRINCEZE DAJANE BIĆE OSVETA IZ GROBA! Princ Čarls neće znati ŠTA GA JE SNAŠLO - već 20 godina STRAHUJE OD OVOGA!

Estrada

POSLEDNJA ŽELJA PRINCEZE DAJANE BIĆE OSVETA IZ GROBA! Princ Čarls neće znati ŠTA GA JE SNAŠLO - već 20 godina STRAHUJE OD OVOGA!

Podeli vest

Princeza Dajana tragično je izgubila život 1997. godine i nije imala priliku da vidi kako njen sin, 38-godišnji princ Vilijam postaje kralj Velike Britanije. Od tada su prošle 23 godine, a njen bivši suprug, 71-godišnji princ Čarls, prvi na redu za krunu kralja, još uvek čeka svoj veliki trenutak

I dok se na dvoru sve glasnije šuška kako će kraljica zahtevati od Čarlsa da preda krunu sinu Vilijamu, njemu sve jače  odzvanjaju u ušima reči princeze Dajane koje je izgovorila pre smrti. Navodno je njena poslednja želja bila upravo da Vilijam bude kralj umesto Čarlsa.

Pouzdani izvor sa dvora otkrio je da je Dajanina najveća želja bila da Vilijam bude kralj, a to je i sama dala naslutiti kad je u čuvenom Panorama intervjuu 1995. godine šokantno izjavila kako Čarls ne bi smeo da postane kralj.

Foto: AP/Photo

 - Čarls se ionako oseća vrlo nesigurno zbog anketa koje pokazuju da je Vilijam mnogo popularniji od njega među Britancima, a svestan je i da je kraljica toga svesna. Zato se boji da bi Dajanina poslednja želja mogla da se ostvari - rekao je izvor i dodao kako bi to mogla da bude "Dajanina osveta Čarlsu iz groba".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maks

pre 3 godine

Pa u tim godinama i netreba , svet ostaje mladima to bi bila zelja majke.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija