• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.12.2020

22:25

OVU FOTOGRAFIJU MALOG DŽEJA NIJE VIDELO MNOGO LJUDI! Ovo je dokaz da je ROĐEN ZA MUZIKU I JAVNI NASTUP! (FOTO)

Estrada

OVU FOTOGRAFIJU MALOG DŽEJA NIJE VIDELO MNOGO LJUDI! Ovo je dokaz da je ROĐEN ZA MUZIKU I JAVNI NASTUP! (FOTO)

Podeli vest

Džej Ramadanovski preminuo je danas u 57. godini života u svom stanu na Dorćolu. A na Fejsbuku je osvanula fotografija iz njegove mladosti, koju su samo retki imali priliku da vide do sada. Pogledajte o čemu je reč!

U Fejsbuk grupi "Kvart Dorćolski" pojavila se jedna veoma interesantna fotografija, iz detinjstva legendarnog pevača narodne muzike Džeja Ramadanovskog.

U opisu stoji da je u pitanju OŠ "Braća Baruh" koju je Džej pohađao na Dorćolu. Kao što se može videti još kao mali je obožavao muziku, i javni nastup.

Pogledajte kako Džej, koji je sudeći po fotografiji bio Titov pionir, udara ritam na kontrabasu, dok profesori s osmehom posmatraju.

Foto: printscreen Facebook Siniša Mitrović

Podsetimo, Džeju je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gde je bio u strogoj izolaciji zbog koronavirusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima lekara, on je preminuo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija