• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.12.2020

15:17

PO OVIM ULOGAMA ĆEMO PAMTITI TIKU ARSIĆA! Bio je DEČKO KOJI OBEĆAVA, a POSLEDNJI PUT se pojavio u OVOJ SERIJI!

Estrada

PO OVIM ULOGAMA ĆEMO PAMTITI TIKU ARSIĆA! Bio je DEČKO KOJI OBEĆAVA, a POSLEDNJI PUT se pojavio u OVOJ SERIJI!

Podeli vest

Glumac Tihomir Arsić srpski je filmski, telefizijski i pozorišni glumac i producent koji je izgubio bitku sa opakom bolešću u 64. godini života.

Rođen je 21. jula 1957. godine u Zemunu. Njegova prva supruga je bila pevačica Biljana Krstić s kojom ima dve ćerke, Milicu i Lenku. Od 2011. godine je bio braku s balerinom Jelenom Ćosić s kojom ima ćerku Veru i sina Arsenija. Živi na relaciji Beograd – Belanovica.


Tika je u svetu glume od 1984. godine kada je odigrao brojne pozorišne i filmske uloge. Nakon što je dobio dve velike nagrade, povukao se iz pozorišta, i povremeno pojavljivao u filmovima.

Foto: Printscreen You Tube/Grand Magazin Tv Grand

Na velikom platnu se prvi put pojavio 1975. godine u filmu Sinovi, a veliku popularnost je stekao 80-ih godina, kada su godišnje izlazila tri filma u kojima igra jednu od glavnih uloga. U periodu od 1981. godine i filma Dečko koji obećava do 1989. i Boja na Kosovu, Arsić je glumio u 22 filma, jednoj seriji i jednom tv filmu. 

Televizijska publika je imala priliku da ga vidi u ulozi Barona u drugoj sezoni serije Ubice mog oca. Glumio je u seriji Šifra despot, filmove Zaspanka za vojnike i Kralj Petar Prvi u slavu Srbije, koja je zapravo bila i njegova poslednja uloga. 

Foto: Printscreen You Tube/TvCentar

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija