• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

13.12.2020

15:28

LEKARI SU SE SATIMA BORILI ZA NJEGOV ŽIVOT! Darko Lazić NE MOŽE DA SE SMIRI - Prijatelj otkrio kako su izgledali POSLEDNJI DANI pevačevog oca

Estrada

LEKARI SU SE SATIMA BORILI ZA NJEGOV ŽIVOT! Darko Lazić NE MOŽE DA SE SMIRI - Prijatelj otkrio kako su izgledali POSLEDNJI DANI pevačevog oca

Podeli vest

Milan Lazić, otac pevača Darka Lazića, preminuo je danas zbog komplikacija nakon operacije smanjenja želuca.

Pevačev otac Milan se podvrgao operaciji smanjenja želuca, nakon koje su usledile komplikacije i danima je bio u komi. Sada se Enes Hadžić, menadžer i prijatelj Darka Lazića oglasio povodom ovoga. 

- Nismo očekivali sve ovo, Darku je jako teško i nismo bili spremni za ovakvu vest. Lekari su ga satima spasavali, ali nije bilo pomaka. Otkazali su organi nakon operacije želuca, jednostavno su dali sve od sebe. Darka trenutno niko ne može da umiri, uz njega je cela porodica kao i prijatelji. Milan je bio dobar čovek i smo smo uz našeg Darka - kaže Enes. 

Foto: TV Pink printscreen

Darko se oglasio nakon smrti svog oca i otkrio da je njegovoj majci Branki veoma loše i teško zbog smrti supruga, kao i svima njima u porodici. 

- Nisam nikako. Mami je isto jako teško. Kao i svi normalni ljudi, takvi smo i mi kad nam neko umre, teško nam je. Hvala puno što ste zvali i izjavili saučešće. Jedno veliko postovanje prema Kuriru i vama - rekao je Lazić. 

Foto: instagram/darkolazicofficial

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija