• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.12.2020

13:27

SRCE MU JE STALO - PREMINUO JE I CEO REGION ZAVIO U CRNO! Oni su nas NAPUSTILI u 2020. godini! Izgubili smo NAJVEĆE LEGENDE!

Estrada

SRCE MU JE STALO - PREMINUO JE I CEO REGION ZAVIO U CRNO! Oni su nas NAPUSTILI u 2020. godini! Izgubili smo NAJVEĆE LEGENDE!

Podeli vest

Veliki broj javnih ličnosti napustio nas je u 2020. godini, a ono što su ostavili iza sebe je nešto neizbrisivo i po tome ćemo ih pamtiti.

U 2020. godini smo, nažalost, ostali bez velikog broja javnih ličnosti.

Neki su preminuli od bolesti, koronavirusa, a ono što su uradili tokom svog života, ostavilo je neizbrisiv trag i po tome ćemo ih večno pamtiti.

Džej Ramadanovski

Foto: tv pink printscreen

Pevač Džej Ramadanovski preminuo je u 57. godini u svom stanu na Dorćolu, kada mu je otkazalo srce. 

Džej je iza sebe ostavio veliki broj hitova, koji će nas zauvek sećati na njega, a neki od najvećih su "Nedelja", "Sunce ljubavi", "Upalite za mnom sveće" i mnogi drugi.

Tihomir Arsić

Foto: youtube/Televizija Galaksija 32

Slavni srpski glumac Tihomir Tika Arsić preminuo je u 64. godini posle duge i teške bolesti.

Tihomir je dve godine bolovao od raka pankreasa.

Gledali smo ga u mnogim filmovima, dobitnik je dve velike nagrade - Zlatni vitez i nagrada Raša Plaovi.

Isidora Bjelica

Foto: Printscreen You Tube

Književnica Isidora Bjelica preminula je u 52. godini nakon borbe sa rakom.

Isidora se godinama borila sa opakom bolešću, o čemu je često pisala kroz svoje knjige, ali i o čemu je često govorila u javnosti.

Neda Arnerić

Foto: Printscreen You Tube

Proslavljena glumica Neda Arnerić preminula je u 67. godini života. Pronađena je mrtva u svom stanu u Dubljanskoj ulici na Vračaru.

Nedu ćemo pamtiti po mnogim ulogama, kao što su: "Valter brani Sarajevo", "Ljubavni život Ljubimira Trajkovića", "Moj tata na određeno vreme", "Varljivo leto '68" i mnoge druge.

Miša Aleksić

Foto: printscreen

Gitarista rok grupe "Riblja čorba" Mirosalav Miša Aleksić preminuo je u 67. godini od posledica koronavirusa.

On je bio na lečenju od kovida u KBC "Bežanijska kosa", a stanje mu se pogoršalo i bio je prebačen na respirator, ali borbu ipak nije izdržao. 

Mustafa Nadarević

Foto: Printscreen You Tube/Osman Dziho

Legendarni glumac Musatafa Nadarević preminuo je nakon duge borbe sa teškom bolešću u 77. godini.

Mustafa je glumio Izeta u seriji "Lud, zbunjen, normalan", a ona mu je donela i najveću popularnost.

Ivan Bekjarev

Foto: Youtube printscreen/Zenska Tv

Poznati srpski glumac Ivan Bekjarev preminuo je u 74. godini. Ivan se borio sa koronavirusom, a stanje je svakog dana bilo sve gore.

Nakon što je ustanovljeno da je pozitivan na virus korona, glumac je smešten na Infektivnu kliniku, gde je proveo poslednje dane života.

Miroljub Trošić - Đoda

Foto: Printscreen You Tube

Miroljub Trošić iz sela Medveđa kod Trstenika, nastavnik muzike, seljak i glumac naturščik - popularni Đoda iz serije "Selo gori, a baba se češlja", umro je u 72. godini života.

Proslavio se istoimenom ulogom u našoj kultnoj seriji i osvojio srca miliona gledalaca u Srbiji, u svim zemljama eks Jugoslavije i širom srpske dijaspore, koja ga je zavolela kao dobroćudnog seoskog samotnjaka i bekriju.

Desimir Stanojević

Foto: rts printscreen

Glumac Desimir Stanojević preminuo je u 69. godini, a pamtićemo ga po ulozi u seriji "Srećni ljudi".

Bojan Zlatanović

Foto: tv pink printscreen

Bubnjar popularnog muzičkog sastava "Amadeus bend" Bojan Zlatanović poznatiji pod nadimkom Tokan preminuo je nakon borbe sa opakim koronavirusom.

Bojan je izgubio bitku u 45. godini života, a muzički svet ostao je u šoku nakon ove tužne vesti.

Bora Drljača

Foto: Printscreen You Tube

Proslavljeni pevač narodne muzike Borislav Bora Drljača preminuo je u 80. godini. Ostaće upamćen po hitovima "Otišla je Danijela", "Plači, mala, plači", "Stari vuk", "Prijo moja, kako ćemo".

Mirko Babić

Foto: printscreen

Srpski glumac Mirko Babić umro je u 72. godini, a tužne vesti saopštio je njegov kolega Radoš Bajić.

Ono po čemu je Mirko Babić bio poznat širokim narodnim masama svakako je uloga u domaćoj seriji "Selo gori a baba se češlja", u kojoj je Mirko igrao Dragojla.

Goran Paskaljević

Foto: Printscreen You Tube/RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal

Srpski reditelj i scenarista Goran Paskaljević preminuo je u 74. godini u Parizu. 

Paskaljević je režirao je čuveni film "Čuvar plaže u zimskom periodu".

Dobrivoje Topalović

Foto: Printscreen/RTS

Srpski pevač Dobrivoje Topalović preminuo je u 75. godini, nakon borbe sa kancerom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 3 godine

Ja sam mnogo vise uradio za Srbiju nego svi oni zajedno, zato me i ne znate a umrecu od bede.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija