• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic / Informer

27.12.2020

16:09

PREMINUO DOKTOR VOJO ZEC! Korona odnela još jednu žrtvu sa prve linije fronta!

Estrada

PREMINUO DOKTOR VOJO ZEC! Korona odnela još jednu žrtvu sa prve linije fronta!

Podeli vest

Kovid 19 odneo je, nažalost, još jednu žrtvu sa prve linije fronta, među lekarima - doktora Voju Zeca (59) iz Doma zdravlja „Dr Jovan Jovanović - Zmaj“ u Staroj Pazovi

Zec je posle teške borbe sa koronom preminuo u utorak na KBC Bežanijska kosa, a njegov Dom zdravlja saopštio je tužnu vest.

- Omiljeni kolega i lekar stanovnicima Podunavlja, ostavio je neizbrisiv trag kao požrtvovani lekar, vedrog duha koji je pacijentima pored lečenja, pružao i prijateljski savet i toplu reč. Dr Vojo Zec je sve poverene radne zadatke i obaveze izvršavao predano a poslednji radni zadatak koji je obavljao bio je rad u COVID ambulanti u Surduku. Na žalost, prerano nas je napustio razbolevši se od COVID-19 - saopštili su u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Jedan od najomiljenijih lekara u Sremu iza sebe je ostavio suprugu i ćerku.

- Kolektiv Doma zdravlja „Dr Jovan Jovanović Zmaj“ Stara Pazova izgubio je dragog prijatelja i kolegu, i izražava najdublje saučešće porodici Zec zbog nenadoknadivog gubitka – objavili su u Domu zdravlja gde je radio Zec.

Da je Zec bio, zaista, jedan od najpopularnijih lekara u Sremu pokazuju i reakcije na Fejsbuku njegovih pacijenata.

- Otišao je tako brzo, nismo se stigli ni oprostiti…Bio je liječnik i mnogima je pomagao. Njemu nisu mogli pomoći…Korona je bila jača…Još prije nekoliko tjedana brinuo se o pacijentima u Covid ambulanti…Želio je i mogao još živjeti… Ali nažalost tijelo nije izdržalo…Zaspao je moj bratić Vojo Zec – ostavila je potrsnu poruku Drenka Gaković.

Zeca su voleli i stanovnici Starih i Novih Banovaca i Belegiša.

- Dragi naš doktore Vojo Zec, neka ti je večna slava! Saučešće porodici. Neka te anđeli čuvaju. Vječnaja pamjat – napisala je Tatjana Večerinac.

Dr Vojo Zec, doktor medicine, rođen je 27. Januara 1961. godine u mestu Donji Rakani, Bosna i Hercegovina. Medicinski fakultet završio je u Banjaluci 1991. godine. U Domu zdravlja „Dr Jovan Jovanović Zmaj“ Stara Pazova zaposlio se 1999. godine i radio je na poslovima doktora medicine u službi za zdravstvenu zaštitu odraslih stanovnika u Starim i Novim Banovcima.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija