• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.01.2021

07:13

MLADA HTELA DA IZGUBI NEVINOST PRVE BRAČNE NOĆI Legla je u krevet sa mužem, NEKOLIKO TRENUTAKA KASNIJE USLEDIO JE ŠOK!

Estrada

MLADA HTELA DA IZGUBI NEVINOST PRVE BRAČNE NOĆI Legla je u krevet sa mužem, NEKOLIKO TRENUTAKA KASNIJE USLEDIO JE ŠOK!

Podeli vest

Jedna žena doživela je pravi šok kada je odlučila da vodi ljubav sa svojim mužem.

Stefani Miler (23), socijalna radnica iz Njujorka, odrasla je u hrišćanskoj porodici, a odluka da se čuva sve do braka bila joj je sasvim normalna i prirodna.

2013. godine je upoznala svog sadašnjeg supruga Endrjua (31), a vezu su počeli 2015. Par nije znao kakvo je njeno stanje sve do medenog meseca.

Medeni mesec doneo šok

Nakon dve godine veze, odlučili su da se venčaju, a na medenom mesecu da spavaju zajedno. 

- Prvi put imali smo teškoće, ali smo mislili smo da je potrebno da se opustim. Zatim sam dobila gljivičnu infekciju i bilo mi je jako neprijatno. Nikada to nisam imala, a trajala mi je tri meseca zbog raznih lekova koji nisu delovali - ispričala je ona za Dejli mejl.

Kada se oporavila od infekcije, mislila je kako će sada moći da vodi ljubav sa mužem. Ipak, to se nije desilo pa je ona posetila 2018. ginekologa koji joj je otkrio kako ima vaginizam – bolni grč mišića materice.

 

 

-Moj suprug i ja razgovarali smo o mom stanju koje nas je dovelo do toga da živimo poput cimera. Ni jedan od nas nije htelo da predloži da spavamo zajedno, bili smo razočarani i zaspali bismo plačući - rekla je. 
Njeno stanje nije moglo pokriti osiguranje, pa joj je prepisan Vikodin, lek za otklanjanje bolova kako bi mogla napokon imati odnose s mužem.

Stefani je odbila to da prihvati i počela sama da istražuje svoju dijagnozu.

Na terapiji

Otkrila je terapiju i kupila set dilatatora – pomagala za otvaranje cerviksa. Sada kaže da je godinama osećala sramotu zbog činjenice da nije mogla imati odnose sa suprugom i priznala je da je razmišljala o prekidu.

- Vaginizam je teška stvar, a još težom je čini osećaj izolacije i srama. Osećala sam se slomljeno i kako ni sa kim ne mogu o tome da razgovaram. Muž i ja osećali smo da smo izgubili veliku stvar. On mi je bio velika podrška na ovom putovanju. Kada god bih rekla nešto negativno o sebi, on bi me razuverio da to nije istina i da me voli - ispričala je.

Godine 2018. napokon je bila dovoljno sigurna i hrabra da kaže prijateljima šta je to narušilo njen brak. U januaru 2019. kontaktirala je Ženski centar za terapiju kako bi započela s tretmanom, a od tada slobodno govori o ovoj bolesti i vlastitom iskustvu kako bi pomogla drugim ženama koje su se našle u istom problemu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija