• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.01.2021

16:06

ODVIJA SE KLUPKO! Ispovest radio-voditeljke: Mika mi je rekao - PIPANJE ILI NEŠTO VIŠE SE U SVETU FILMA REGULARNO DEŠAVA!

Estrada

ODVIJA SE KLUPKO! Ispovest radio-voditeljke: Mika mi je rekao - PIPANJE ILI NEŠTO VIŠE SE U SVETU FILMA REGULARNO DEŠAVA!

Podeli vest

Glumica Milena Radulović (26) optužila je reditelja Miroslava Miku Aleksića da ju je silovao dok je maloletna pohađala njegovu školu glume, a nakon njene ispovesti javljaju bivše Aleksićeve učenice, poznanici, glumci koji su, malo je reći, zgrženi saznanjem o poznatom pedagogu

Jedna od njih je bivša voditeljka radija B92 Zorana Minčić, koja je pohađala Mikinu školu glume, ali nije doživela se*sualno zlostavljanje od njega, već od njegovog kolege reditelja, čije ime nije želela da navodi.

"Au, u šoku sam. Nekih 5, 6 godina sam provela u njegovoj dramskoj grupi u Radio Beogradu i nekada je znalo da bude baš teško. Bilo je suza, bilo je suočavanja sa sopstvenim slabostima, podsmeha, ali sam ja mazohistički istrajavala i verovala da tako jačam. Svaki put kad sve mirnija i sigurnija stanem pred Miku, to je bila neka moja pobeda, sazrevanje. Ovako nešto nije moglo ni da mi padne na pamet", počela je svoje izlaganje na Fejsbuku Zorana.

"Međutim, ostala sam zamišljena nad njegovim obrazloženjem zašto, kada je vreme došlo, nije hteo da me sprema za prijemni, a hteo je neke druge devojke koje su realno imale manje glumačkih izražajnih sredstava od mene. Naravno, bila sam užasno dosadna sa tim: "zašto, zašto, zašto me ne spremaš"?? Rekao mi je: "Ćero, nije to za tebe, tebe neko da pipne, a kamoli proba nešto više što se u svetu filma regularno dešava (!? bila sam klinka, nisam zamišljala da je normalno), sa svojim karakterom, ti si u stanju da tog nekog ubiješ bez razmišljanja i robijaš, ili da uđeš u sistem, postaneš glumica ali i alkoholičar ili narkoman. Ja u tome neću da učestvujem." Što je najluđe, kako nisam htela da odustanem od prijemnog, zamolili smo starog porodičnog prijatelja, režisera XY, da me malo čuje, koriguje i tada mi se dogodilo to – pokušao je da me siluje lik koji je izgledao kao raspojasani, zadrigli klošar Deda Mraz. Utekla sam ženski lukavo i lako, i najgore je što niko u porodici nije verovao meni već uglednom prijatelju. No, tad su mi Mikine reči stvarno dobile nov kontekst gorke realnosti i nisam nikada izašla na prijemni. Ne znam šta da mislim. Ovo je sve strašno!", napisala je ona.

Zorana se nakon pokušavaja bavljenja glumom, bavila voditeljstvom, odnosima s javnošću, a sada je sertifikovan instruktorka joge.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 3 godine

Hmmmm... Koliko znam 90 % glumica se skida pred kamerama i javno vodi ljubav i ako imaju brak i decu... Posto dugo vremena silovane devojke nisu obelodanile, moze da se posumnja i na ucenu samog Profesora glume..? I da, ona bolna tacka: hrvatice, srpkinje, bosanke, i sve sa balkana su jako postene.., dok su uredjene demokratije odavno legalizovale prostituciju!!!! To su: engleska, francuska, nemackai da ne nabrajam... Produkt toga je da imaju: manje silovanja, manje pedofila, manje zaraze, manje droge, i pored toga debelo pune budzet svojih zemalja.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija