• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2021

10:52

SVI BRANE TU DEVOJKU, ŠTA AKO JE MIKA ŽRTVA?! Eva Ras ŠOKIRALA izjavom o Mileni - Srbija nije DIVLJI ZAPAD da...

Estrada

SVI BRANE TU DEVOJKU, ŠTA AKO JE MIKA ŽRTVA?! Eva Ras ŠOKIRALA izjavom o Mileni - Srbija nije DIVLJI ZAPAD da...

Podeli vest

Nakon što je mlada glumica Milena Radulović progovorila o s*eksualnom zlostavljanju i osudila poznatog režisera Miku Aleksića za silovanje koje je počinio nad njom kada je imala svega 17 godina, mnoge javne ličnosti su burno reagovale, te su žestoko osudile svako nasilje i stale na stranu žrtava.

Bilo je i onih koji su podržale žrtve ali nisu osudile počinioca. Jedna od njih bila je i Eva.

Ne poznajem Miku Aleksića, ali ja sam od retkih koja pokušavam da probudim zdrav razum u Srbiji. Ne mogu svi da se stanu na stranu devojaka, šta ako je Mika žrtva? Mi to ne znamo dok sud ne donese presudu. Naše društvo kaže da je Mika kriv. Mi nismo držali sveću! Sad su sve silovane žene Milene, a nisu svi muškarci silovatelji Mika Alaksić, samo je Mika jedini koji je silovao. Srbija nije divlji zapad pa da se osudi čovek koji nije osuđen. Ne poznajem ni njega, ni devojke - rekla je Eva u jednoj emisiji.

Foto: informer.rs/Goran Todorović

Tekst potpisa

Glumica je otkrila i svoju želju.

- Nemam nikakvih želja, samo da Srbija bude blistava i da izađe iz ovog mraka, pritom mislim i na Miku Aleksića - zaključila je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nesa

pre 3 godine

Gospodjo Eva. Ako ovo citate, obraticu Vam se javno. Prvo sam mislio da Vas uvredim, ali sam odustao zbog Vasih godina. Cudi me da stvarno, ali stvarno, mislite da se sakupilo tridesetak devojcica razlicitog uzrasta i dogovorilo se da jadnoj dzukeli od muskarca zagorcaju zivot optuzujuci ga za nesto sto i njima lepi tiketu. Mozda bih Vas razumeo da je u pitanju samo jedna zrtva. Kazem mozda. Ali ovde se javljaju i zene odrasle i samosvesne, a ne deca koja su uplasena i potvrdjuju njegovu predatorsku mrezu. Molim Vas ne brukajte se glupostima i lupetanjem. Ne prilici Vam.

Major

pre 3 godine

Imao sam tu cast da radim sa Evom. Ona je specifican profil licnosti starog kova i modernih shvatanja. Taj paradoks miri u sebi i tako postaje specifikum zvan Eva Ras. Ne odstupa od svoih na velikim kontrastima zasnovanih ideja i shvatanja i to je spremna da brani pod bilo koju cenu. Nije uvek u pravu, posebno ne na globalnom terenu, terenu sirih drustvenih kretanja, politike i slicno. Tu je prilicno pogubljena. Na individualnom planu, planu ljudskih prava i sloboda, poimanju pravde i ispravnosti postupaka je kategorija "ucitelj"! Tu ne gresi. Podrzavam njen stav u ovom pitanju, kao sto nisam podrzavao njen stav za vreme bombardovanja o tome da li igrati predstave ili ne. Ona je bila za NE...

nemanjicbgd

pre 3 godine

Na kraju ce biti, da je Eva u pravu. Sve je ovo marketinski potez, a zarad te njene serije, koju je pripremila sa Bjelogrlice. Nekoliko godina, on je siluje, svakog utorka!? a ona cuti i trpi. A sad je progovorila, kad je primpremila scenario za seriju. Saznace se i koje jos umesan, u ovu njenu ujdurmu.

dera

pre 3 godine

Zakon je u pravu , niko nije kriv dok se ne dokaze . Tako kaze i tako ce biti , pa ko bi da bude iznad zakona u startu je budala .

Drummer Zex

pre 3 godine

Društvo nam je komplet šizofreno. Kao čopor hijena spreman za linč. Kamo sreće da smo stvarno Divlji Zapad, pa da svako ima pravo na po pištolj...ne, mi smo podivljali istok gde ti imaš pravo na top a ja imam pravo da budem mrtav. Uostalom, šta očekivati od rulje koja blene u zadrugu kao u školski program.

Aleksandra

pre 3 godine

Baba našla ljubavnika mladog pa zamišlja da je Mika Aleksić kao i on. LUDA BABA

Nina

pre 3 godine

Neverovatno koliki broj je odmah "osudilo" Aleksica a uopste ne znaju sta se desavalo niti dali su optuzbe istinite ili izmisljene. A sad je Eva Ras "luda baba" samo zato sto govori trezveno. Strasno kako ljudi odmah izvode zakljucke na osnovu necije price i svako ko ceka da se vidi ishod na sudjenju je lud. Nesto slicno kao sto je zapadna medija osudjivala sve i to bas sve Srbe. Takmicili su se i medija a i javne licnosti ko ce gore stvari da kaze za Srbe samo zato sto je propagandna masinerija Klintona i Blera tako tvrdila. Retko ko je pokusao da stane u odbranu Srba. Toliko je to bilo strasno da nikad sa nikim nisam htela, u stvari nisam mogla da izdrzim da pricam o ratu i svemu drugom sto se desavalo. Toliko su svi komentari razocaravajuci jer sam mislila da bar Srbi mogu da razmisle logicno o stvarima i znaju da treba da se utvrde cinjenice. To nije da ja ne verujem devojkama ali nema jos dokaza da govore istinu. Citala sam o mnogo slicnih tuzbi i jedna sto je bila veoma upecatljiva je kad je cerka optuzila oca za silovanje. Strasno ali izgubila je sud i posle je priznala da je sve izmislila da bi imala paznju medije i socijalnih radnika. Pa razmislite pre nego sto vi donesete zakljucke jer sutra bi se moglo desiti da vas vasa cerka ii sin optuze za silovanje a vi totalno nevini jer im treba paznja ili vec sta drugo.

Dragan

pre 3 godine

Pre dva dana jedan advokat na tv Pink rece da ima mnoooogo laznih prijava za silovanje u drzavi i nikom nista kada sr to utvrdi. Kad u zakonu postane klauzula za podnosenje lazne prijave koja ce dovesti do zatvorske kazne ukoliko se dokaze...bice manje "silovanja". Ne osudjujte pre vremena jer je istina relativna a mediji pumpaju fo besvesti. Bilo je takvih slucajeva i ranije ali kasnije niko nije nasao za shodno da se barem izvini ljudima! Sve sto zapazam je da su danas zene zasticene kao beli medvedi ali...da li je sve istina? Neka istraga i sud odluci!

Bora

pre 3 godine

Apsolutno korektno razmišljanje. Kada se utvrdi bez sumnje da je neko kriv, tada ga sud treba kazniti po zakonu. Dok se to ne utvrdi, niko ne može znati da ovo nisu sve samo izmišljotine. Ovakvo potezanje medijskog linča, baš podseća na divlji zapad. Ne znam šta ostalim komentatorima Voji i Svetlani nije iz ovoga jasno? Verovatno su oni držali sveću kako Eva reče, pa su sigurni da je ovaj izvršio to nedelo. Onda se javite kao svedoci sudu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija