• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2021

12:00

IZGOVORILA JE DVE REČI I UNIŠTILA VENČANJE NAJBOLJE DRUGARICE! Na dan svadbe saopštila joj je OVO i više ništa nije bilo isto!

Estrada

IZGOVORILA JE DVE REČI I UNIŠTILA VENČANJE NAJBOLJE DRUGARICE! Na dan svadbe saopštila joj je OVO i više ništa nije bilo isto!

Podeli vest

Deveruše, pre svega u zapadnim kulturama, igraju veliku ulogu na venčanjima. One nisu tamo samo da budu lepe, već i da pomognu da ovaj važan dan njihove prijateljice protekne u najboljem redu. Ipak, neke deveruše imaju drugačije planove.

Tako se na Redditu, jedna devojka požalila da joj je jedna od najboljih prijateljica uništila venčanje. Shvatila je da nešto nije u redu kada su na dan venčanja, ona i deveruše otvorile bocu šampanjca, a jedna od njih je odbila čašu.

Ona je najveći ljubitelj žurki među nama pa mi je bilo neobično da odbija šampanjac. Tada nam je rekla da je trudna. Naravno da sam bila presrećna zbog nje, ali bilo je jasno da je sad sva pažnja otišla na nju, a ne na moje venčanje koje sam planirala dve godine - požalila se.

Odlučila je da to pusti, proslavi vest sa prijateljicom i nastavi sa pripremama za venčanje.

Foto: Pexel

Ipak, tu nije bio kraj. Naime, kad je stigao fotograf da je slika sa deverušama, novopečena trudnica je, umesto da na slikama drži buket, odlučila da mazi svoj stomak.

- Nije joj se ni videlo da je trudna. Kad ju je fotograf zamolio da uzme buket u ruke rekla mu je "U redu je, radije bih ovako stajala - kaže besna mlada.

- Laura je moja prijateljica oduvek, naravno da sam je zamolila da kaže nekoliko reči. Ustala je, rekla par reči i govor završila sa "I srećna sam što je, kao najbolja prijateljica mlade, mogu zamoliti da bude kuma mom detetu koje nam stiže u leto 2020. godine". S obzirom na to da smo prijateljice toliko dugo, moja porodica je bila presrećna. Zbog nje i njene trudnoće, a ne zbog mene i mog supruga - kaže ona.

Devojka tvrdi da je otada jako uznemirena i da ne komunicira previše s dotičnom Laurom koja joj je, nakon svega, rekla da se ponaša kao razmaženo derište i da mora da shvati da se ne vrti ceo svet oko nje.

Foto: Pixabay

Sada razočarana mlada pita korisnike društvene mreže, da li smatraju da je ona ispala loša jer ne želi previše da razgovara s tom prijateljicom.

Mnogi su, zapravo, stali na njenu stranu. Smatraju da bi sve bilo u redu da je stala na objavi prijateljicama, ali je ovako zaista, pažnju cele svadbe skrenula na sebe. Neke žene su podelile i svoja iskustva i rekle da su one čekale s objavom svoje trudnoće nakon nekih drugih bitnih događaja među porodicom i prijateljima kako bi svako mogao da uživa u svom danu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nina

pre 3 godine

Kako ne volim ove trudnice sto misle da su Bogom dane samo zato sto su ostale trudne, i da se ceo svet vrti oko njih i njihove trudnoce. Vau, ostala si trudna, nisi dobila Nobela za nauku nego uradila nesto sto rade milijarde zena, pa cak i zivotinja svakodnevno. Pusti ljude da uzivaju. Ne nosis novog Isusa.

Dragana N

pre 3 godine

I sta je tu tako strasno? Niko njoj nije ukrao vencanje. Na svadbe i idemo zbog svadbe, ovo je bilo nesto mnogo manje bitno, ali je mlada malo razmazena. Ja sam pomislila da ce reci da je drugarica rekla da je mladozenja otac, pa joj je unistila svadbu. Cuj, dve godine planirala svadbu! Koliko li ce joj biti potrebno da isplanira razvod? Bas su neke zene lujke!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija