• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

22.02.2021

21:59

TUGA U DOMU POZNATE GLUMICE - PREMINUO JE! Dugo se borio sa OPAKOM BOLEŠĆU!

Estrada

TUGA U DOMU POZNATE GLUMICE - PREMINUO JE! Dugo se borio sa OPAKOM BOLEŠĆU!

Podeli vest

Suprug čuvene glumice, Ajlin Derbišir, preminuo je nakon duge borbe sa Alchajmerovom bolešću, otkriva njen sin. Glumica je svoju popularnost stekla zapaženom ulogom u seriji "Coronation Street" gde je glumila čak 58 godina.

Suprug 89-godišnje zvezde Tomas V. Holt nažalost je preminuo prošlog vikenda, a njegov sin je bio uz njega u poslednjim momentima njegovog života. Ajlin, koja je Emili Bišop glumila 58 godina, bila je sa penzionisanim inženjerom otkako su se upoznali početkom 1964. godine.

Njihov sin Oliver, koji je sportski novinar, otkrio je sve o očevoj smrti dok je o svojoj zajedničkoj ljubavi prema fudbalu pisao u svojoj kolumni za "Mail Online".

Prisetio se kako ga je voljeni otac odveo na prvu utakmicu u "Edgelei Park" u okrugu Stokport i rekao da ga je žaljenje nateralo da shvati šta fudbal zaista znači navijačima koji nisu mogli da idu na utakmice dok traje pandemija koronavirusa.

Foto: Printscreen You Tube

Oliver je napisao: "Moj otac nikada nije zaboravio Stokport čak ni kada je bio duboko u svojoj borbi sa Alchajmerovom bolešću."

- Želeo je da se tamo vrati i poseti sva mesta svoje mladosti. Ponekad me pitao da li bih mu dao kartu za autobus za putovanje ... 

Smatra se da je Tom neko vreme bio loše.

Ajlin, koja i dalje nosi titulu žene sa najdužim stažom u sapunici, napustila je englesku seriju "Coronation Street" 2015. godine.

Foto: Printscreen You Tube

Šefovi su prihvatili njen otkaz iz ličnih razloga, iako je bila jedno od najvećih imena serije. Insistirali su na tome da su joj vrata otvorena u bilo kom trenutku, iako prema izvoru emisije "ne postoje neposredni planovi za njen povratak", prenosi "The Sun".

Emili se redovno pominje na ekranu, tokom najnovijih epizoda iz ​​2019. godine. Nakon što je odlučila da napravi pauzu, pisci su njeno odsustvo objasnili pričom u kojoj je viđena kako odlazi u Južnu Ameriku da provodi vreme sa hipi nećakom Spajderom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!
Košarka

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Petrović (65) ponovo je preuzeo košarkašku reprezentaciju Brazila, a pre nego što se zaputio u Južnu Ameriku da se prihvati dužnosti, obavio je važne razgovore sa košarkašima "večitih" Brunom Kaboklom i Jagom Dos Santosom koji igraju za tamošnji nacionalni tim.

19.04.2024

13:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija