• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

11.03.2021

13:46

GLUMAC ODRŽAO GOVOR ZA SANJU ILIĆA, PA ZAPLAKAO PRED SVIMA: Ponovo ćemo mi piti kafu, samo u nekom drugom kafiću...

Estrada

GLUMAC ODRŽAO GOVOR ZA SANJU ILIĆA, PA ZAPLAKAO PRED SVIMA: Ponovo ćemo mi piti kafu, samo u nekom drugom kafiću...

Podeli vest

Danas je održana komemarcija Sanje Ilića Balkanike u holu RTS-a.

Sin Andrej, brojne kolege i prijatelji prisustvuju komemoraciji. Neda Ukraden, Radoš Bajić, Ivica Dačić, kao i mnogi drugi.

Glumac Irfan Mensur, održao je govor Sanji Iliću.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ifran Mensur održao govor na komemoraciji Sanji Iliću

- Voleli smo se i voleli smo obojica ono što radimo. On nije otišao, on nije umro, takvi ne odlaze. Ponovo ćemo mi piti kafu, kao što smo pili pre mesec dana u nekom drugom kafiću - rekao je između ostalog Irfan koji je zaplakao i sklonio se sa pozornice.

Podsetimo, muzičar Aleksandar Sanja Ilić biće sahranjen sutra, 12. marta, u 12:30 časova na Novom groblju u Beogradu.

Sanja Ilić umro je u 70. godini života. Bio je osnivač grupe "Balkanika" i jedan od najcenjenijih domaćih muzičara.

Iza sebe je ostavio suprugu Tatjanu i sina Andreja, kog je dobio u prvom braku, sa glumicom Zlatom Petković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Propio se kada mu je majka zabranila da oženi devojku koju je hteo"! Meštani Zlota o porodici Dankinog ubice: "Nijedna joj nije bila dobra"!
Hronika

"Propio se kada mu je majka zabranila da oženi devojku koju je hteo"! Meštani Zlota o porodici Dankinog ubice: "Nijedna joj nije bila dobra"!

Meštani sela Zlot kod Bora odakle je osumnjičeni Dejan Dragijević (50) koji se sumnjiči da je 26. marta zajedno sa kolegom iz borskog JKP "Vodovod", Srđanom Jankovićem (50), počinio teško ubistvo devojčice Danke Ilić (2), kažu "da se Dejan promenio i odao alkoholu kada mu je majka pre 20 godina zabranila da se oženi devojkom kojom je hteo".

09.04.2024

21:16

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija