• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

15.03.2021

15:28

EVO KAKO JE DRAGOLJUB ĐURIČIĆ GOVORIO O KORONI: Ovo je najozbiljnije vanredno stanje u mom životu...

Estrada

EVO KAKO JE DRAGOLJUB ĐURIČIĆ GOVORIO O KORONI: Ovo je najozbiljnije vanredno stanje u mom životu...

Podeli vest

Bubnjar Dragoljub Đuričić (68) preminuo je danas u bolnici "Dragiša Mišović" u Beogradu, od posledica koronavirusa.

Kada je počela pandemija koronavirusa, Dragoljub Đuričić je ovako govorio o tome:

- Sve ima svoj pik, pa tako i virus korona. Broj zaraženih kod nas će se popeti, a potom će početi da opada, jer to je prirodan proces - poručio je tada on.

Sebe je tada opisao kao veoma lojalnog građanina koji poštuje sve odluke, uredbe, a sebe je dva dana pre nego što je uopšte stupila na snagu odluka o zabrani izlaska starijima od 65 godina muzičar stavio u karantin.

- Ovo je najozbiljnije vanredno stanje u mom životu. I nije ovako samo kod nas, već u celom svetu. Svi su se suočili sa pitanjem kako se izboriti protiv ovoga i moram da kažem da me je Evropska unija razočarala, pala je na ispitu. Ovo što doživljavaju Španija i Italija je strašno. Cifre koje su rezultat virusa korona su katastrofalne. Zato su ove mere koje su kod nas sprovedene pozitivne. Policijski čas možda nije popularan, ali je neophodna mera. Mislim da je dobar potez i ovo sa halom na Beogradskom sajmu - rekao je tada poznati muzičar.

Foto: Printscreen You Tube/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Dragoljub Đuričić je tada istakao da nikakvog straha, uprkos teškoj situaciji izazvanoj virusom korona, nema:

- Za sebe se ne ne plašim. Znate, imam dosta godina i u životu sam prošao mnogo toga. Ali svestan sam da čuvajući sebe, čuvam i druge. Zato sam sebe i pre mera stavio u izolaciju. Svako ima pravo na život i to mu se ne sme oduzimati - rekao je tada bubnjar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljilja

pre 3 godine

Kad je neko normalan covek bez obzira na prilike i to ko je na vlasti.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija