• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.03.2021

19:13

KAŽU DA SAM SILOVAO ŽENU, MOŽDA ĆE SUTRA BITI DA JE U PITANJU MUŠKARAC ILI NEKO DETE! Lečić se ponovo oglasio: Javnost me razapela, a Tužilaštvo tek pozvalo! /VIDEO/

Estrada

KAŽU DA SAM SILOVAO ŽENU, MOŽDA ĆE SUTRA BITI DA JE U PITANJU MUŠKARAC ILI NEKO DETE! Lečić se ponovo oglasio: Javnost me razapela, a Tužilaštvo tek pozvalo! /VIDEO/

Podeli vest

Kao bomba je odjeknula vest da je misteriozni moćnik koji je silovao glumicu Danijelu Štajnfeld navodno glumac Branislav Lečić.

Lečić se oglasio za domaće medije i otkrio da je dobio poziv od višeg javnog tužilašta u Beogradu, te da će u petak dati iskaz povodom optužbi Danijele Štajnfeld da ju je silovao.

- Primetio sam da sam ja u medijima već osuđen, da svi misle da sam ja silovatelj, da sam ja monstrum, da sam ja čovek koji je podlac, koji je licemer, jer eto, sposoban je i za takav čin koji se zove silovanje žene. Možda će sutra to biti i neki muškarac, možda će se sutra desiti da sam silovao i decu... - rekao je Lečić.

Foto: Printscreen You Tube

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld otkrila je Višem javnom tužilaštvu da je glumac Branislav Lečić, misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je navodno silovao.

Mene je silovao moj kolega i dragi prijatelj Branislav Lečić, u maju 2012. godine. Posle četiri dana igrali smo predstavu. Bila sam u šoku. Htela sam odmah da zovem policiju, ali sam razmišljala šta će se desiti. Morate da razumete to stanje -rekla je u svojoj ispovesti Danijela za "Insajder".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija