• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

25.03.2021

17:35

LEČIĆ JE PRVO INSISTIRAO DA ŠETAJU PO OBLIŽNJEM PARKU, A ONDA... Njujork Tajms objavio nove detalje Danijelinog svedočenja!

Estrada

LEČIĆ JE PRVO INSISTIRAO DA ŠETAJU PO OBLIŽNJEM PARKU, A ONDA... Njujork Tajms objavio nove detalje Danijelinog svedočenja!

Podeli vest

Snimak razgovora glumice Danijele Štajnfeld i njenog kolege Branislava Lečića, koji je glumica dostavila tužilaštvu, a koji smo imali prilike da čujemo, samo je delić razgovora od 77 minuta koji je analizirao "Njujork Tajms"

Američki list je analizirao snimak i zaključio u svom tekstu da tvrdnja Branislava Lečića kako su on i Danijela samo uvežbavali dijalog nije opravdana.

Oni se dalje osvrću na dešavanja od 7. maja 2012. godine, kada su glumci završili sa igranjem predstave. Naime, list dalje navodi da se glumica, kako je rekla u jednom intervjuu, obratila Lečiću, za kojeg je smatrala da ima uticajnu političku pozadinu, zbog pisma preporuke za američku radnu vizu.

- Štajnfeld kaže da je Lečić prvo insistirao da šetaju po obližnjem parku. Posle je pretpostavila da će je odvesti kući, ali on je odvezao u pogrešnom smeru, uplašio je i rekao joj da je vodi da vidi prelep pogled na Beograd. Kada su stigli u kuću na brdu na periferiji grada, rekla je da ju je Lečić svukao i seksualno napastovao, uprkos činjenici da je plakala i više puta je rekla 'ne' - piše u tesktu koji dalje prenosi Danijeline reči:

Foto: Printscreen You Tube

- U tom trenutku sam bila tako izmučena. Tražio je od mene da mu radim neke stvari. Želela sam da učinim bilo šta samo da se to mučenje zaustavi. Nisam mogla da pomeram ruke, usta, nisam mogla da prestanem da plačem - rekla je.

Njujork Tajms je takođe objavio da ovo nije bio jedini napad, već da je posle jedne predstave glumac joj zavukao ruku pod suknju.

- Onda, jednog dana, u njegovoj svlačionici, on je naglo gurnuo ruke pod njenu haljinu. Štajnfeld je rekla da se povukla i pobegla, zapanjena, ali odlučila je da to ne kaže direktoru, jer se brinula da joj neće verovati i da bi to moglo da našteti njenoj karijer - piše "Njujork Tajms" i dodaje da Lečić je negirao da je bilo seksualnog odnosa.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko je žrtva pozovite SOS telefon 0800 - 35 00 36. Ukoliko ste žrtva seksualnog zlostavljanja ili znate nekog ko jeste, javite se na SOS telefon Autonomnog ženskog centra 0800-100-007.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Deda sa reklame za prostatu

pre 3 godine

Za mladu devojku je sramota da se šeta sa oženjenim dedom, koji pritom, da blam bude veći, reklamira preparat za prostatu. I na kraju kako se završio izlet? Prepotentni deda na preparatu za prostatu optužen za silovanje...

Gordijev čvor

pre 3 godine

ritmičko ne Ne kod žena često zznači da uz nameru da se neprikažu kao lak plen Ako nije bilo otpora shvatio je da se ona plaši ili dvoumi.Suvišeje mator i nadobijao se dabi na sex gledao kao mlada devojka.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija