• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2021

12:57

VASIL HADŽIMANOV POBESNEO NA ANTIVAKSERE NAKON SRAMNIH KOMENTARA O UZROKU SMRTI NJEGOVOG OCA: Sramote neljudske! Kao teški SRČANI bolesnik posledice virusa...

Estrada

VASIL HADŽIMANOV POBESNEO NA ANTIVAKSERE NAKON SRAMNIH KOMENTARA O UZROKU SMRTI NJEGOVOG OCA: Sramote neljudske! Kao teški SRČANI bolesnik posledice virusa...

Podeli vest

Vasil Hadžimanov se nakon smrti svog oca Zafira ponovo oglasio na društvenim mrežama. Poznatog muzičara su uznemirili komentari na Fejsbuku o uzroku smrti njegovog oca od posledica virusa korona

On je još jednom istakao da njegov otac kao težak srčani bolesnik nije mogao da se izbori sa Kovidom 19 i da jedna doza vakcine koju je primio nije dovoljna za punu zaštitu.

- Svim bolesnicima koji ovde stavljaju sramne komentare poručujem da je moj otac umro od posledica Kovid 19 virusa. Kao teški srčani bolesnik posledice virusa nije mogao da izdrži. Vakcinisao se jednom, što da znate bilo šta dalje od vaše guzice, nije dovoljno za zaštitu od ovog strašnog virusa. Ukoliko vidim još jedan sličan komentar ovde ili bilo gde, lično ću se postarati da vas nađem i naučim vas pameti kako se ponaša i ne ispisuje na zidu pokojnika. Sramote neljudske! - napisao je Vasil.

Jedan od komentara na ovu objavu je "Porodica Hadžimanov pozdravlja antivaksere!".

Foto: printscreen facebook

Sramni komentari na Fejsbuku

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nemanjicbgd

pre 3 godine

Bravo, Vasile. Ali, znaj, to rade nevaspitani, neostvareni ljudi. Takvih je uvek bilo i bice. Bitno je da je tvoj otac bio veliki umetnik, veliki gospodin. Kao sto je i tvoja majka, Senka, velika umetnica i jedina prava dama u nasoj muzici.

Srbin

pre 3 godine

Saucesce porodici, svaki gubitak je tezak. Ali treba ljudi da znaju da tezak srcani bolesnik ne moze ni sezonski grip da izdrzi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija