• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

02.04.2021

14:20

U TVOM OSMEHU IMA TOLIKO SAČUVANE DOBROTE I LJUBAVI! Dirljiv govor Branke Petrić na komemoraciji Vlasti Velisavljeviću /VIDEO/

Estrada

U TVOM OSMEHU IMA TOLIKO SAČUVANE DOBROTE I LJUBAVI! Dirljiv govor Branke Petrić na komemoraciji Vlasti Velisavljeviću /VIDEO/

Podeli vest

Danas je održana komemoracija u čast proslavljenog glumca Vlaste Velisavljevića u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, a među prvima su pristigli glumci Voja Brajović, Marko Janketić, Branka Petrić, kao i glumčeva udovica Nada, koja je mnoge iznenadila kad se pojavila u crvenoj trenerci

Nada je sve vreme bila u suzama, a tugu i bol za Vlastom nije mogla da sakrije. Poznati glumci, među kojima su Voja Brajović, Branka Petrić, Milan Lane Gutović svojim govoirma uspeli su da naježe sve prisutne na komemoraciji.

Foto: Marko Đoković

Komemoracija Vlasti Velisavljeviću

- Dan je bio sunčan, dolazimo na Novo groblje da te ispratimo. Na momenat zaboravljamo zašto smo tu, komentarisali smo da si nam to sunce ti poklonio, dragi Vlasto. Sećam se čuvenog gostovanja u Iraku 1978. godine. Nažalost, nemamo nijednu fotografiju kao dokaz da smo gostovali tamo i obišli sva naša gradilišta. Vodili smo računa koju smo vodu pili i šta smo jeli. Odjednom tebe nema, pojavljuješ se i kažeš: ''Bio sam na ručku u nekoj njihovoj ćevapdžinici''. Svi smo se zabrinuli, a ti si uz osmeh rekao da će sve biti u redu. U tvom osmehu ima toliko sačuvano dobrote i ljubavi. Mislim da si ti svojim životom uspostavio svoju knjigu rekorda u koju bi mali broj mogao da se upiše ili gotovo niko. Tvoje godine, tvoja svežina, energija i kolegijalnost do poslednjeg treutka... Uvek si uzvraćao pravom merom na sve šale - rekla je Branka u svom govoru između ostalog.

Podsetimo, poznati srpski glumac Vlasta Velisavljević preminuo je od posledica korona virusa u 95. godini 24. marta ove godine, a sahranjen je 27. marta u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija