• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nedeljnik

08.04.2021

07:39

JOŠ JEDNA GLUMICA OPTUŽILA LEČIĆA ZA SILOVANJE! Merima iznela šokantne tvrdnje: NEMOJ DA VRIŠTIŠ, NIKO TE NEĆE ČUTI! Zastrašujući pogled, OČI BEZ DUŠE!

Estrada

JOŠ JEDNA GLUMICA OPTUŽILA LEČIĆA ZA SILOVANJE! Merima iznela šokantne tvrdnje: NEMOJ DA VRIŠTIŠ, NIKO TE NEĆE ČUTI! Zastrašujući pogled, OČI BEZ DUŠE!

Podeli vest

Merima Isaković, čuvena glumica, koja je danas uspešan psiholog, prvi put posle 43. godine otvorila je dušu i optužila Branislava Lečića za silovanje

Ona je istakla da je imala samo 18 godine kada ju je navodno Branislav Lečić silovao. Lečić je u tom trenutku imao 22 godine.

"Bilo mi je 18 godina. Ugurao me je u stan: "Ne pokušavaj da vrištiš, niko te neće čuti", oborio me je na pod. Osećala sam kako me lomi, boli svaka koščica. Samo ne ovako. Molim te, Bože! 

Osećam taj zadah, miris truleži. Zastrašujući pogled. Prazan i crn. Oči bez duše. "Znaš li ti ko sam ja? Treba da ti je čast da te želim". Stravičan bol, uvija se kao neka zmija. Svlači mi haljinu, pokušava da mi razmakne noge. Kao da me kleštima lomi... Ako uspe, umreću noćas... Mili Bože, ne ovako, samo ne ovako. Sve što se dalje dešava, je kao igra smrti. Strah koji vrišti u meni, dok se on sladi mojom nemoći. Osećam potrebu da danas kažem istinu i molim narod da ovo pažljivo pročita."

Foto: printscreen/youtube/ Bojan Rajević

Merima Isaković

"Nasilnik koji je zamalo uspeo da uništi moj život, da ugasi moju mladost, da me kao tama proguta. "Opraštam ti", rekla sam mu tada, pre četrdeset godina. "Opraštam, ali ne zaboravljam. Ti nikada nećeš shvatiti bol koji si mi naneo. Mnogostruki bol. Ako ikada čujem da si ikome naneo sličnu bol, svima ću reći šta se desilo." Ja sam svoju reč održala. Branislav Lečić izgleda nije. Osećam moralnu obavezu da podelim svoje iskustvo u nadi da će moja ispovest biti podrška i Danijeli Štajnfeld i ostalim žrtvama seksualnog zlostavljanja", rekla je. 

Glumica, koja je sa 16 i po godina upisala Akademiju i ostvarila više briljantnih uloga, doživela je stravičan udes kad je imala samo 21 godinu i ostala nepokretna. Danas živi u Novom Zelandu, radi kao psiholog, ali pamti dešavanja iz Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija