• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

09.04.2021

19:05

NEĆU DA BUDEM MEDIJUM ZA IŽIVLJAVANJE! Oglasila se Nina Radulović posle Lečićevog skandala!

Estrada

NEĆU DA BUDEM MEDIJUM ZA IŽIVLJAVANJE! Oglasila se Nina Radulović posle Lečićevog skandala!

Podeli vest

Nina Radulović oglasila se prvi put otkako je izbio skandal sa njenim bivšim suprugom Branislavom Lečićem, koga je najpre glumica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, a zatim i Merima isaković za seksualno napastvovanje

- Možemo mi da se čujemo, ali ako je povod za naš razgovor moje izlaženje u javnost povodom slučaja koji se nedavno dogodio, odmah da vam kažem da ja nisam niti ću govoriti o tome javno. Mediji su već naneli veliku štetu mojoj porodici, tako da ne mogu svesno da budem medijum za iživljavanje. Hvala vam na razumevanju - poručila je Nina.

Foto: printscreen instagram/nina_radulovic_official

Nina Radulović

Kada je krajem marta objavljena ispovest Danijele, Nina se nije oglašavala ni na Instagramu, a tek kasnije je objavila fotografije sa proslave rođendana sina Lava, koga je dobila sa Lečićem.

Međutim, ubrzo je i Merima istupila sa novim tvrdnjama od pre 43 godine, što je u javnosti pojačalo prethodni skandal.

Podsetimo, Nina je sa Branislavom Lečićem bila u braku od 2010. do 2016. godine, upravo u periodu kada Štajnfeldova tvrdi da ju je glumac silovao, a sina Lava bivši par dobio je 2011. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bojana

pre 3 godine

Od Nine se očekuje da svedoči i doprinese istini i pravdi. Time bi sa sebe skinula sve.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija