• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv.rs

12.04.2021

18:06

DEVOJKA DOŠLA KOD GINEKOLOGA, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Dečko ju je ODMAH ostavio zbog onoga što je saznao od DOKTORKE!

Estrada

DEVOJKA DOŠLA KOD GINEKOLOGA, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Dečko ju je ODMAH ostavio zbog onoga što je saznao od DOKTORKE!

Podeli vest

Internetom kruži ispovest ginekologa koja je mnoge šokirala, a tiče se jednog pregleda na koji je doktorki došla devojka koja želi da postane majka, ali ipak to joj se nije ostvarilo zbog onoga što je doktorka rekla njenom vereniku.

Njenu ispovest prenosimo u celosti:

Foto: Shutterstock

- Ginekolog sam i skoro mi je došla na pregled devojka sa svojim verenikom. Svadbu su odložili zbog pandemije, ali žele dete jer je ona već prešla 35-tu godinu. Nakon što sam obavila potrebne analize i popričala malo sa parom, zamolila sam da ostanem nasamo sa devojkom. Međutim devojka je insistirala da dečko ostane. A onda sam joj rekla da trudnoća može biti dodatno rizična jer je ona gojazna osoba i da bi trelo prvo da se posavetuje sa nutricionistom.

Apsolutno se može desiti da dete bude zdravo i da nema nekih posledica, ali moja obaveza kao doktora je da je posavetujem i ukažem na rizike. Dečko je gledao belo kao da uopšte nije svestan da je njegova devojka gojazna, dok je devojka imala histeričan napad.

Foto: Shutterstock

- Pošto živimo u malom gradu čula sam da ju je dečko ostavio jer je "debela" i da ona krivi mene. Iskreno u šoku sam - rekla je doktorka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija