• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jovana Bogdanović

26.04.2021

08:25

PAPARACO! Prvi put u javnosti posle optužbi MERIME ISAKOVIĆ - LEKA NOSI ZIMSKU KAPU NA PLUS 20!

Estrada

PAPARACO! Prvi put u javnosti posle optužbi MERIME ISAKOVIĆ - LEKA NOSI ZIMSKU KAPU NA PLUS 20!

Podeli vest

Branislav Lečić vikend proveo sa sinom Lavom (10) na Adi Ciganliji. Glumac se od radoznalih pogleda skrivao iza tamnih naočara i debele kape!

Branislav Lečić konačno se pojavio u javnosti, prvi put otkako ga je Merima Isaković optužila da je pokušao da je siluje! Leka se posle njenih tvrdnji povukao u četiri zida i preko svoje pres-službe poručio da se "ne oseća dobro".

Potpuno je nestao iz javnog života i nikada nije odgovorio na optužbe jedne od najlepših glumica stare Jugoslavije.

Nije mu prijatno

Bivšeg ministra kulture je lepo vreme izmamilo iz kuće, pa smo ga u subotu spazili sa sinom Lavom (10) na Adi Ciganliji. Lečić se od radoznalih pogleda skrivao iza tamnih naočara, a na glavu je stavio debelu kapu iako je temperatura napolju bila plus 20! Ta kamuflaža mu nije mnogo pomogla, jer su ga ljudi na šetalištu prepoznavali i gledali u čudu.


Leka u jednom trenutku više nije mogao da podnese vrućinu, pa je skinuo kapu s glave. Seo je u kafić i sebi poručio kafu i vodu, a za sina toplu čokoladu. Videlo se da mu nije bilo prijatno što je na javnom mestu, pa je sve vreme nervozno palio jednu cigaretu za drugom.

Razgovarao je sa Lavom i trudio se da dečaku ni u jednom trenutku ne bude dosadno, pa su zajedno 'opalili' i selfi. Kada su završili piće, iznajmili su bicikle i provozali se oko Ade.

Još nema istrage

Branislav Lečić našao se u središtu skandala kada ga je krajem marta koleginica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje. Glumac je to odmah negirao i zatražio da ga ispitaju na poligrafu, a detektor laži pokazao je da govori istinu.

Međutim, ova afera dobila je novi zaplet 8. aprila, kada se u javnosti oglasila nekadašnja glumačka zvezda Merima Isaković sa tvrdnjama da je Lečić i nju pokušao da siluje pre 43 godine.

Protiv poznatog glumca do danas nije pokrenuta nikakva istraga.

Danijela i Merima se redovno čuju

Danijela Štajnfeld i Merima Isaković, glumice koje su Lečića optužile za zlostavljanje, stupile su u kontakt i redovno se čuju.
- Tu smo jedna za drugu. I dalje ne mogu da nađem reči kojima bih se zahvalila Merimi zbog otvorenosti i hrabrosti da svoju priču podeli sa javnošću. Tim činom me je podržala. Ovo nas je ujedinilo i sada smo zajedno u svemu ovome - ispričala je nedavno Štajnfeldova.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
VladimirR

pre 2 godine

Ih, nosi kapu da ga ne prepoznaju?! Mo'š misliti. Pa "znate li vi ko je on"?!

POSLE SILOVANJA, TRAŽIO JE DA MU PEVAM! Danijela Štajnfeld otkrila NOVE DETALJE o zlostavljanju za koje optužuje Branislava Lečića!
Estrada

POSLE SILOVANJA, TRAŽIO JE DA MU PEVAM! Danijela Štajnfeld otkrila NOVE DETALJE o zlostavljanju za koje optužuje Branislava Lečića!

Beogradska publika imala je priliku da u sredu uveče pogleda dokumentarni film „Zaceli me” („Hold me right”) koji je režirala Danijela Štajnfeld. U njemu je glumica ispričala do sada nepoznate detalje samog seksualnog napada koji je doživela od, kako je pre mesec dana navela, kolege Branislava Lečića, ali i objasnila na koji način je uspela da se izbori s traumom i da se „zaceli”

23.04.2021

15:46

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija