• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.05.2021

08:50

OGLASILA SE NASLEDNICA LEGENDARNOG PEVAČA! Đorđeva ćerka OTKRILA NEPOZNAT DETALJ iz ŽIVOTA svoga OCA! Evo o čemu je REČ!

Estrada

OGLASILA SE NASLEDNICA LEGENDARNOG PEVAČA! Đorđeva ćerka OTKRILA NEPOZNAT DETALJ iz ŽIVOTA svoga OCA! Evo o čemu je REČ!

Podeli vest

Legendarni muzičar preminuo je u subotu u bolnici Batajnica u 89. godini, ali njegova naslednica kaže da uzrok smrti nije kovid-19.

Moj otac nije umro od koronavirusa, već neki drugi Đorđe Marjanović, tvrdi pevačeva ćerka Nevena Prelević!

Problemi sa policijom

- Moj tata nije preminuo od koronavirusa kako se prvo mislilo, već od starosti. Došlo je do zabune, jer je od korone umro njegov imenjak Đorđe N. Marjanović - priča Nevena i dodaje da se i ranije dešavalo da ih pomešaju:

Joksimović: U Moskvi
su me pitali za Đorđa

Željko Joksimović se prisetio jedne anegdote koja ga vezuje za pokojnog kolegu.
"Pita nas taksista u Moskvi 1997. godine odakle smo. Kažemo mu da smo iz Srbije, a on nama: "Srbija, Jugoslavija, Đorđe Marjanović." Dok smo prolazili pored stadiona, vozač nam je rekao: "E, pa tu je Đorđe pevao sedam dana zaredom, imao je po dva koncerta dnevno", napisao je Željko na Instagramu.

- Kad je tata bio mlad, imao je probleme sa policijom jer su dolazili da ga uhapse za krivično delo koje je počinio taj drugi Đorđe Marjanović.

Legendarni muzičar koga su obožavali čak i u bivšem Sovjetskom Savezu biće sahranjen u petak u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, a istog dana biće održana i komemoracija u Skupštini grada Beograda.

- Veliko je pitanje da li će Đorđeva supruga Eli moći da dođe zbog krhkog zdravlja. Ona ima veliku želju da ga isprati kako dolikuje. Đorđe je pre 21 godinu na koncertu Lepe Brene doživeo moždani udar, a ista sudbina zadesila je i njegovu ženu pred bombardovanje 1999. godine. Otad joj je jedna ruka nepokretna i nikada se nije u potpunosti oporavila - priča dobro obavešteni izvor Informera.

Foto: Printscreen You Tube

Đorđe nastupa

Đorđeva unuka najlepša u Grčkoj

Unuka Đorđa Marjanovića Ana Prelević 2010. godine bila je izabrana za mis Grčke! Ana je rođena u Beogradu, a detinjstvo je provela u Grčkoj. U Londonu je diplomirala na fakultetu za medije i komunikacije, a manekenstvom se bavi iz hobija.
- Ponosan sam na Anu, a njenu titulu smo slavili do zore. Ona je za mene uvek bila najlepša, a sada su to potvrdili i drugi - rekao je tada Marjanović.

 
Pesme za sva vremena


Đorđe Marjanović je u petak primljen u Klinički centar Srbije, odakle je prebačen u kovid-bolnicu u Batajnici. Tamo je odmah intubiran, a narednog dana je preminuo.
Prvi srpski pop pevač ostaće upamćen po hitovima "Zvižduk u osam", "Romana", "Milord", "Lazarela", "Beograde" i mnogim drugim.



 

Foto: printscreen

Đorđe Marjanović peva

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija