• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nedeljnik

27.05.2021

15:11

LEČIĆ ODGOVORIO NA NOVE OPTUŽBE MERIME ISAKOVIĆ! Evo šta je glumac rekao!

Estrada

LEČIĆ ODGOVORIO NA NOVE OPTUŽBE MERIME ISAKOVIĆ! Evo šta je glumac rekao!

Podeli vest

Glumica Merima Isaković koja je početkom aprila u intervjuu "Nedeljniku" optužila kolegu Branislava Lečića da ju je seksualno napastvovao pre 43 godine, ponovo je danas u listu prenela da su joj se nakon intervjua javile devojke, koje su joj ispričale da im je Lečić prilazio na razne nepristojne načine i da su spremne da svedoče protiv njega


Merima je izjavila da su joj se javile devojke koje su joj ispričale da im je optuženi glumac prilazio na razne nepristojne načine, te da će da svedoče pred Tužilaštvom protiv njega, ali žele da sačuvaju svoj identitet.

Branislav Lečić je tim povodom poslao odgovor "Nedeljniku" ističući da je nevin u celoj priči i da su sve informacije o njemu potpuno neistinite.

- Pre svega, objavljena informacija je potpuno neistinita, jer ja nisam učinio, niti pokušao da učinim krivično delo silovanja - rekao je glumac i dodao:

Foto: printscreen/youtube/ Bojan Rajević

Merima Isaković

- Dalje, osvrnimo li se na zakonsku regulativu javnog informisanja, videćemo da se putem medija objavljuju i informacije, ideje i mišljenja o pojavama, događajima i ličnostima o kojima javnost ima opravdan interes da zna, bez obzira na način na koji su pribavljene informacije, u skladu sa odredbama svog zakona, i da svako ima pravo da istinito, potpuno i blagovremeno bude obavešten o pitanjima od javnog značaja i sredstva javnog obaveštenja su dužna da to prvo poštuju. Postavlja se pitanje čiji interes i prava se ostvaruju na ovaj način, označavanjem nevinih ljudi kao učinilaca najtežih zločina, i to čak pre pokretanja krivičnih postupaka. Osim što je objavljivanjem mojih fotografija u tekstu o silovanju i mojim označavanjem kao "moćnog nasilnika" i silovatelja povređen javni interes građana Republike Srbije, ovim činom povređeni su i moji lični interesi i prava, a pre svih moji ugled i čast, kao i pretpostavka nevinosti kao pravo koje mi je zagarantovano najviše nacionalnim i međunarodnim pravnim aktima - napisao je Lečić u odgovoru Nedeljniku.

Foto: Printscreen You Tube

Branislav gostuje u emisiji

Podsetimo, Branislav Lečić je izjavio da se povodom optužbi na njegov račun više neće obraćati javnosti sve dok Tužilaštvo ne izađe sa zvaničnim stavom.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dera

pre 2 godine

Prilazio im na ne pristojan nacin , de Merima ne lupetaj vise , o kakvim pristojnostima ti govoris , da tebe pitam prvo a onda i sve ostale . 90 % Zena idu gologuze naokolo i ponasaju se onako kao one kojih smo se stideli . Merima postovanje se stice, a ne iznudjuje. Postovanje za casne i postene zene , volim ih i njihovo drustvo mi prija , a ti Merima dobro znas koji si profil , i ne prodavaj rog za savecu . A narodna izreka kaze : Ko o cemu vojska o skracenju, kurve o postenju.

Jastreb

pre 2 godine

Same ste rado širile noge onda kad je on bio vrh vrhova i to vam je bio najveći uspeh u životu, pa ste se setile posle mnogo godina i penzionisanja da ste bile "silovane". Smrdljuše koristite ovaj GLUPAVI ZAKON i odjednom se svi gmizavci pojavljuju iz svih smrdljvih rupa. Pun nam je onaj organ vas "silovanih" kurvi.

Dzjordzje milosavljevic

pre 2 godine

Sud da oslobodi lecia od optužbi nema ginekoloskog izvestaja zrtvi. Iskreno i diskretno informeru on je silovatelj i zena i momaka, davno sam cuo, ne mojte pisati o lecicui u pisite o novoj fabrici vakcina, vucic nek zove putina da mu posalje 100.000. Vakcina protiv ebole vojska, policija, dobrovoljci da se zrtvuju i da primio gamelj vakcinu, migranti dolaze u srbiju iz konga i afrike, mogu celu evropu da zaraze, ovako pravimo sanitarni zid od 100.000.vakcinisanih i branimo evropu, mozda sam dosadan, nocu malo spavam brine me ebola pozdrav komentar ne objavljuju, antivakcinasi te odmah napadaju,

Pišonja

pre 2 godine

Ovi kreteni što napadaju Danijelu i Merimu ili da se leče ili da se upute u Lazu! Njima mesta sem u bolnici nema. Psihopate neiživljene, neobrazovane i proste!

bole

pre 2 godine

Bezobrazluk za Lečića kad svi znaju da je on cvećka od čoveka miran porodični čovek još demokrata.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija