• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.06.2021

08:28

USRED NOĆI OTIŠAO SAM DA VIDIM ŠTA RADI DEVOJKA Prizor koji sam video u dnevnoj sobi naterao me je da otrčim u kupatilo i ispovraćam se

Estrada

USRED NOĆI OTIŠAO SAM DA VIDIM ŠTA RADI DEVOJKA Prizor koji sam video u dnevnoj sobi naterao me je da otrčim u kupatilo i ispovraćam se

Podeli vest

Jedan muškarac uhvatio je svoju devojku kako ima intimne odnose sa njegova dva prijatelja.

On je svoje iskustvo podelio na društvenim mrežama.

- Radim s njima na poslu. Uvek smo se dobro zabavljali, ali u zadnje vreme se osećam kao da nemam budućnosti. Imam 23 godine, a moja devojka od 20 godina me ne razume. Kada je došla korona, morao sam da prestanem da radim, a moja devojka je došla da živi sa mnom. Prvi vikend izolacije moj prijatelj je slavio 30. rođendan i bio je odlučan u nameri da napravi veliku zabavu - ispričao je on.  

Na zabavi je bilo puno alkohola pa su se on i njegova devojka odlično zabavljali. Ali on je preterao s alkoholom i malo iza ponoći otišao je da spava u krevet na spratu. Njegova devojka rekla mu je da će mu se pridružiti, ali kada se probudio u četiri ujutro još je bio sam. Sišao je dole po čašu vode i ostao u šoku kada je video svoju devojku. 


- Moja devojka bila je potpuno gola i imala je odnose s moja dva prijatelja. Otrčao sam u kupatilo i povraćao od šoka, a zatim otišao kući. Poslao sam joj poruku da ne dolazi više. Od tada je nisam video, ali mi stalno šalje poruke da je bila pijana i da joj to ne znači ništa, ali ne mogu da zaboravim tu scenu. Jedan od prijatelja mi je takođe poslao poruku da se izvini i okrivio je alkohol, ali osećam se osramoćeno. Uskoro ću ih videti na poslu i ne znam kako da se ponašam - rekao je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija