• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs

07.09.2021

13:22

SRBIJA MU OSTALA NEOSTVARENA ŽELJA! Žan Pol Belmondo planirao posetu našoj zemlji, PAŽNJU mu privukle LEPE ŽENE!

Estrada

SRBIJA MU OSTALA NEOSTVARENA ŽELJA! Žan Pol Belmondo planirao posetu našoj zemlji, PAŽNJU mu privukle LEPE ŽENE!

Podeli vest

Žan-Pol Belmondo, poznati francuski glumac i simbol evropskog novog talasa, preminuo je juče u 88. godini života, a pre par godina planirao je da poseti našu zemlju.

Žan Pol Belmondo je pre pet godina bio gost filmskog festivala u Veneciji. Tada je otkrio da planira posetu našoj zemlji kako bi možda ponovo našao ljubav svog života:

- Tačno je da nisam bio u Srbiji, ali ako me stvarno pozovete, naravno da ću doći - rekao je čuveni glumac domaćim medijima.

Foto: Printscreen You Tube

Žan Pol Belmondo

On je tada u Italiju došao da primi Zlatnog lava za životno delo. Novinari su ga dočekali ovacijama, a u salu ga je u kolicima uveo direktor Venecijanskog filmskog festivala Alberto Barbera.

- Znam da niste dolazili u Jugoslaviju, ali nikad nije kasno. Da li biste sad došli u Srbiju - pitao ga je novinar, na šta je on šmekerski odogovorio:

- Doći ću, naravno - rekao je u dahu veliki zavodnik kome nije odolela ni Ursula Andres. Sledeće pitanje je bilo ima li sada devojku.

- Znate da vas žene i dalje obožavaju, naročito u Srbiji - u šali su upitali Belmonda, što je njega veoma oraspoložilo i nasmejalo:

 

 

- Jao, pa imam - viknuo je Belmondo.

Glumac koga pamtimo i kao Pjera iz filma „Ludi Pjero“ s Anom Karinom snimio je više od 130 filmova. Ipak, čovek s karijerom dugom pola veka, koga je obožavao čuveni Vitorio de Sika, govorio je otežanim glasom dok je pričao o svom prijateljstvu s Alenom Delonom, pa je zbog njegovog stanja konferencija bila skraćena kako bi izdržao ceremoniju dodele nagrade za životno delo. Pratilja na toj ceremoniji bila mu je dobra prijateljica, francuska glumica Sofi Marso. Pre odlaska, glumački bard je otikrio da sigurno dolazi u Srbiju:

- Madam, doći ću, pa obećao sam - rekao je glumačka legenda i dodala:

 

 

- Alen i ja smo i dalje prijatelji. Raduje me kad se vidimo i popijemo kafu, a u Veneciju volim da dođem. Želeo sam kao mladić da se preselim u ovaj grad da živim.

Na samoj ceremoniji u velikoj sali bio je na ivici suza. Uz Marsoovu i Barberu, govorio je tiho, ali nije krio veliko zadovoljstvo. Potom je zahvalio na ovoj prestižnoj nagradi. Međutim, nije izdržao da stoji sa štapom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija