• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo

17.09.2021

10:00

"EKSTREMNO TEŠKO, NA MAKSIMALNOM PROTOKU KISEONIKA JE" Doktor iz bolnice "Dragiša Mišović" o stanju Marine Tucaković

Informer

Estrada

"EKSTREMNO TEŠKO, NA MAKSIMALNOM PROTOKU KISEONIKA JE" Doktor iz bolnice "Dragiša Mišović" o stanju Marine Tucaković

Podeli vest

Marina Tucaković, žena koja je napisala neke od najvećih hitova na našoj estradi, bori se za život nakon što je pre nekoliko dana potvrđeno da ima koronu. Marina je u veoma teškom stanju zbog maligne bolesti sa kojom se već godinama bori.

Ona je smeštena u KBC "Dragiša Mišović", a prema rečima lekara iz te bolnice, nalazi se u veoma lošem stanju.

- Marina je u ekstremno teškom stanju, pre svega zbog maligne bolesti. Ona bi, s obzirom na svoju dijagnozu i grip teško podnela, a ne kovid. Marina je i dalje intubirana, na respiratoru je, na maksimalnim protocima kiseonika, nalazi se na odeljenju intenzivne nege i respiratorno je veoma nestabilna. Zaista je u jako teškom opštem stanju. Njeno teško stanje nije uzrokovano koronom već malignom bolešću koja je metastazirala. Ona ima manje od 40 kilograma, jako slab i iscrpljen organizam. Zbog toga je korona samo pogoršala njeno već loše stanje - rekao je za Alo! zamenik direktora KBC „Dragiša Mišović“ doktor Predrag Savić.

Marina je smeštena u bolnicu nakon što joj je pozlilo u utorak, kad je dobila jak napad gušenja. Prvo je reagovala hitna pomoć jedne privatne klinike i dala joj infuziju i kiseonik, a onda je kasno uveče smeštena u KBC "Dragiša Mišović", gde je utvrđeno da ima koronu.

Foto: printscreen

Marina Tucaković smeštena je u bolnicu "Dragiša Mišović"

Njen sin Laća je ispričao kroz kakvu su dramu prošli dok nisu saznali šta se dešava sa Marinom, koja se godinama bori sa karcinomom dojke.


- Majka mi ima rak sa metastazama na jetri, plućima, mozgu i kostima. U utorak ujutru je dobila gušenje i rekla mi je da misli da će umreti. Pozvao sam Hitnu pomoć gde radi naša bolničarka, ali ona nije mogla da dođe. Uputila me je na patronažnu službu, koja mi je u deset ujutru rekla da ih ponovo pozovem između 14.00 i 14.30 jer ne mogu pre toga da stignu. Tada sam preuzeo stvar u svoje ruke. U tom ludilu i panici da mi majka ne umre tražio sam pomoć preko Tvitera, da bih što pre našao tehničara koji će doći na kućnu adresu. Brzo su stigli i dali joj terapiju - priča prestravljeni sin i dodaje da je posle toga lakše disala, ali da je i dalje veoma loše:


- Ona se danima ne oseća dobro jer je poslednju hemioterapiju loše podnela...Trebalo je da ide na zračenje, ali je preslaba za taj vid lečenja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija