• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

19.09.2021

21:30

ISTINA JE, NEMA VIŠE MOJE MARINE! Kroz suze se oglasio ožalošćeni suprug Futa!

Printscreen You Tube

Estrada

ISTINA JE, NEMA VIŠE MOJE MARINE! Kroz suze se oglasio ožalošćeni suprug Futa!

Podeli vest

Marina Tucaković izgubila je bitku posle teške bolesti u 67. godinu. Najpoznatiji srpski tekstopisac poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena pošto joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus.

- Istina je - rekao je Futa kroz suze za domaće medije.

Foto: printscreen

Marina Tucaković

Podsetimo, Marina je rođena 4.11.1953. godine u Beogradu. Završila je Ekonomski fakultet u Beogradu. Njen život su obeležili brojni srećni, ali i bolni trenuci, a sve njih je proživljavala uz podršku i ljubav supruga Aleksandra Fute Radulovića. Marina i Aleksandar imaju sina Milana, a njihov drugi sin Miloš je iznenada preminuo 2008. godine. Njegovo beživotno telo je u porodičnom domu Radulovićevih pronašla njegova tadašnja devojka Saša. Marina se od toga nikada nije potpuno oporavila, a jednom prilikom je priznala kako je razmišljala o samoubistvu, ali ipak se okrenula poslu i utehu pronašla u onome što najbolje radi, pisanju pesama. Marina je govorila da bi volela biti anonimna osoba i nije volela da se mnogo pojavljuje na televiziji, a kad se pojavila na početku karijere bila je pod stresom kad bi trebalo da ide u neku emisiji. Svoje slobodno vreme provodila je sa porodicom tako što bi zajedno ručali, a uveče bi se okupljali i razgovaraju. Ponekad su znali da odu i na neko putovanje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vesna

pre 2 godine

Marina Tucaković je bila žena koja bih trebala da bude primer ostalim ženama. To je bila žena za koju sam ja verovala da ništa nemože da je slomi. Draga Marina iako vas nepoznajem znajte da će te mi uvek biti dragi, a svaki put kada budem čula Cecine pesme koje ste većinom pisali za nju,zaplakaću. Neka vam je večna slava,počivajte u miru i molim vas da nam čuvate naše drage pevače poput Džeja,Bore Drljače, Tome Zdravkovića, Silvane Armenulić,Tozovca i još mnogo njih koji su otišli na onaj svet nadam se bolji i lepši od ovog u kojem sam ja ostala da živim.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija