• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.09.2021

11:11 >> 12:52

SAHRANJENA MARINA TUCAKOVIĆ! Porodica, prijatelji i kolege ispratili su našeg najvećeg tekstopisca na VEČNI POČINAK - tuga na Novom groblju

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

SAHRANJENA MARINA TUCAKOVIĆ! Porodica, prijatelji i kolege ispratili su našeg najvećeg tekstopisca na VEČNI POČINAK - tuga na Novom groblju

Podeli vest

Marina Tucaković, najpoznatiji srpski tekstopisac sahranjena je danas na Novom groblju u Beogradu. Porodica i prijatelji su se oprostili od nje i ispunili su njenu poslednju želju

Krenula je povorka. Futa i Laća jecajući koračaju iza sanduka.

Ceca Ražnatović došla je poslednji puta sa se oprsoti od Marine i donela venac belih ruža.

Foto: informer.rs/Goran Todorović

Ceca na sahrani

Dok je primao saučešće, Marinin sin je plakao  i grcao u suzana.

Oliver je, u društvu Jelena i Žika iz grupe "Zana", stigao na sahranu, bez reči, pognute glave ušao u kapelu da izjavi saučešće.

Sin pokojne Marine pojavio se na groblju sav u crnom, vidno utučen, a pred kapelom su mu prijatelji i rođaci izjavljivali saučešće.

Zdravko Čolić poslao je venac na kome je pisalo: "Poslednji pozdrav dragoj Marini".

Oliver Mandić, Jelena i Žika iz grupe "Zana" su stigli na poslednji oproštaj od čuvene hitmejkerke.

Futa je na groblje došao sav u crnom, s zaštitnom maskom na licu, poštujući neophodne epidemiološke mere, a uz njega je sve vreme bila Marinina kuma Marijana Petrović, koja je Tucakovićevoj bila najveća podrška, tokom prethodnih godina borbe s karcinomom.

Sanduk prekriven crvenim ružama već je u kapeli, gde će tačno u podne početi opelo, a ispred kapele istaknuta je Marinina umrlica.

Naša draga Marina Tucaković preminula je 19. septembra 2021. u 67. godini. Sahrana će se obaviti u sredu, 29. septembra u 12:30 časova na Novom groblju, sa početkom opela u 12:00 časova. Ožalošćeni suprug Aleksandar i sin Milan - stoji na umrlici, s Marininom crno-belom fotografijom na kojoj je nasmejana.

Danas su je na večni počinak ispratili suprug Aleksandar Radulović Futa i sin Milan Laća Radulović, koji je apelovao na javnost da zbog nepovoljne epidemiološke situacije sahrani prisustvuju samo najbliži članovi porodice i nekoliko bliskih prijatelja.

Marinina poslednja želja bila je da bude sahranjena pored svog sina Miloša na Novom groblju, a ne u Aleji zaslužnih građana.

Podsetimo, Marina je pre 13 godina 1. decembra, izgubila sina Miloša Radulovića. Miloša je Marina pronašla mrtvog u porodičnoj kući u centru Beograda, a sahranjen je tri dana kasnije na Novom groblju. 

Najpoznatiji srpski tekstopisac poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena pošto joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus.

Početkom 2018. godine joj je dijagnostikovan maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operisana.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija