• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2021

11:47

EMOTIVAN GOVOR MILOŠA BIKOVIĆA NA KOMEMORACIJI MARKU ŽIVIĆU: O, da, BESMISAO se može premostiti kaskanjem...

Tanjug

Estrada

EMOTIVAN GOVOR MILOŠA BIKOVIĆA NA KOMEMORACIJI MARKU ŽIVIĆU: O, da, BESMISAO se može premostiti kaskanjem...

Podeli vest

Komemoracija glumcu Marku Živiću održana je danas na velikoj sceni Olivera i Rade Marković Beogradskog dramskog pozorišta, a veliki broj prijatelja i kolega se sa bolom oprostio od preminulog prijatelja

Miloš Biković prvi je održao govor na komemoraciji i dirnuo sve u srce.

Napisao je jedan kratki akrostih:

"Dao si mi afirmaciju i pažnju, dao sam ti osobenost i talenat, vredelo je." Ja sam napisao, pošto znam da ih je voleo: "Ti si znao, rak se može najuriti klovnovskim nosem crvenim, a prava se aždaja može ubiti mačem drvenim, rečju, šalom, pričom, replikom, pa i mitom, kao oružjem može se braniti zemlja. O, da, besmisao se može premostiti kaskanjem... i da su sila najveća rečik tople, reči blage, vidiš li da za osmeh treba sve više snage i da taj osmeh može otopiti sve smetove... Vidimo se Marko", rekao je Biković.

Foto: printscreen Tanjug

Miloš Biković

Podsetimo, Marko Živić rođen je 4. aprila 1972. godine u Kruševcu. Glumac je preminuo u 50. godini od posledica korona virusa u KBC "Dragiša Mišović".

Glumio je u brojnim filmovima i serijama, te iza sebe ostavio mnogo uspešnih projekata.

Pamtićemo ga po ulogama u serijama i filmovima "Hotel sa 7 zvezdica", "Ljubav, navika, panika", "Pozorište u kući", "Premijer", "Montevideo Bog te video", "Senke nad Balkanom", "Žigosani u reketu".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija