• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2021

13:42

ISPLIVAO JEZIV TVIT! Alek Boldvin je PREDOSETIO svoju SUDBINU pre 4 godine, pa napisao: PITAM SE KAKAV JE OSEĆAJ...

Reuters

Estrada

ISPLIVAO JEZIV TVIT! Alek Boldvin je PREDOSETIO svoju SUDBINU pre 4 godine, pa napisao: PITAM SE KAKAV JE OSEĆAJ...

Podeli vest

Kao bomba odjeknula je vest da je glumac Alek Boldvin slučajno ubio svoju koleginicu na snimanju filma "Rust", a zanimljivo je da se pre četiri godine zapitao kako je to ubiti nekoga greškom

Glumac je 2017.godine napisao neverovatan tvit:

- Pitam se kakav je osećaj greškom ubiti nekog - napisao je tada Boldvin.

 

 

U saopštenju produkcijske kuće Rust Movies Productions LLC rečeno je kako je čitava ekipa koja je radila na filmu u potpunosti slomljena.

- Očajni smo i duboko saosećamo sa Halininom porodicom i prijateljima - stoji u saopštenju.

Podsetimo, Boldvin je podelio sa fanovima na Instagramu detalje sa snimanja, pa rekao da mu je to "iscrpljujuće".

Dok je u jednoj ruci držao jaknu, a u drugoj kaubojski šešir, glumac je priznao da je bio umoran dok je bio na snimanju, a u objavu je napisao:

"Vraćam se na posao. Je*ote...iscrpljujuće je".

Nakon što je podelio svoje iskustvo sa fanovima na mreži, dogodila se i tragedija u kojoj je glumac upucao svoju koleginicu Halinu Hačins.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59