• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.11.2021

07:08

ONA JE NAJPOZNATIJA "CRNA UDOVICA" NA SVETU Naručila je smaknuće muža milionera, a njena neverovatna priča razotkrivena je zahvaljujući samo jednom TELEFONSKOM POZIVU

Estrada

ONA JE NAJPOZNATIJA "CRNA UDOVICA" NA SVETU Naručila je smaknuće muža milionera, a njena neverovatna priča razotkrivena je zahvaljujući samo jednom TELEFONSKOM POZIVU

Podeli vest

Patrisija Ređani (72), poznata po nadimku Crna udovica provela je 26 godina u zatvoru jer je unajmila ubicu da likvidira njenog muža nakon što ju je ostavio zbog mlađe žene i ponudio joj samo pola miliona dolara posle razvoda. Njena priča ekranizovana je u filmu "House of Guchi", koji trenutno ima svetsku premijeru, a glavnu ulogu tumači Lejdi Gaga.

Progovorila je za dokumentarac na "Diskaveri" kanalu i rekla da nije očekivala da će je uhvatiti.

- Pitala sam sve da li imaju hrabrosti da ubiju mog muža. Bila sam veoma besna na njega,  toliko da sam išla po ulici i pitala svakoga, pa čak i lokalnog prodavca, da li bi se usudio da oduzme život mom mužu. Nisam umela da rukujem dobro pištoljem, zato to nisam mogla sama da uradim - ispričala je ona.

Vlasnik picerije ubio milionera

Na kraju je i našla čoveka koji je to uradio - Benedeta Ćeraula, vlasnika picerije u dugovima koji je upucao Mauricija Gučija dok je išao na posao u Milano. Ćeraulo je osuđen na doživotnu robiju.
Policiji su bile potrebne dve godine da otkrije ko je naručilac likvidacije poznatog italijanskog milionera, i ko zna da li bi se to ikada i desilo da Patrisijina vidovnjakinja nije pozvala policiju i otkrila šta se desilo.

 


Tokom suđenja, koje je Italija bez daaha pratila, Patrisija je svakoga dana dolazila na ročišta od glave do pete obučena u odeću marke "Guči".

 

Na sudu je utvrđeno da je ona naručila ubistvo nakon što joj je muž ponudio pola miliona dolara u brakorazvodnoj parnici. Ona je ovu ponudu opisala kao uvredljivu i insistirala da dobije bar milion. Takođe je rekla da je bila besna na muža jer je počeo da se viđa sa drugom ženom i brinula se šta će biti sa njegovim bogatstvom od 170  miliona dolara. Otkriveno je da ju je muž napustio i otišao sa drugom ženom dok je njoj rekao kako ide na kraći poslovni put.

Prvom presudom, iz 1998. godine bila je osuđena na 29 godina, ali joj je kazna smanjena na 26. Odslužila je 18 i puštena na slobodu.

Foto: printscreen

Lejdi Gaga kao Patrisija Ređani

Mirni dani u zatvoru
Svoje dane u zatvoru opisala je kao mirne.
- Bilo mi je dobro u zatvoru. Za mene, to su bile godine mira, spavala sam, radila u bašti...- rekla je Patrisija koja je inače bila poznata po luksuznom životu i izreci da će radije plakati u "rols roju" nego biti srećna na biciklu.


Tokom 2017. godine, sud je odredio da Patrisija ima pravo da dobija oko 900.000 funti od bogastva njenog pokojnog muža.


Mauricio Gučio je unuk osnivača slavno modnog brenda "Guči". Ranih devedesetih kompanija je upala u probleme i on je prodao marku za 120 miliona dolara, i to samo dve godine pre smrti.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija