• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand online

25.11.2021

20:48

FINALISTA ZVEZDA GRANDA PREMINUO U 36. GODINI! Kolege se opraštaju potresnim rečima - tuga do neba!

Printscreen You Tube

Estrada

FINALISTA ZVEZDA GRANDA PREMINUO U 36. GODINI! Kolege se opraštaju potresnim rečima - tuga do neba!

Podeli vest

Jasmin Hasić, nekadašnji učesnik "Zvezda Granda", preminuo je nakon duge i teške bolesti u 36.godini.

Pevaču je nedavno dijagnostifikovan tumor na bubrezima koji je pre više od tri nedelje operisao u Turskoj, ali je na žalost izgubio bitku. 

Ova vest potresla je estradu, kao i mnogobrojne fanove koji se od talentovanog momka iz Srebrenika opraštaju dirljivim rečima na društvenim mrežama. 

"Ode mlad momak i kolega, neka Bog da snage njegovoj porodici, a njemu rajski mir", napisao je pevač Hako Šljivar, dok se njegova koleginica Lejla Zahirović oprostila porukom: 

"Dragi Jaško, ostala sam bez reči, nema stvari da olakša bol i tugu, razočarenje! Ovo je ogroman gubitak, veliki čovek, pevačina, divan suprug, divan otac… Voleću te brate moj zauvek".

Na profilu njegove supruge Jasmine Slanjankić Hasić nižu se poruke podrške i žaljenja zbog ogromnog gubitka koji ih zadesio. 

Foto: Printscreen You Tube

Jamin Hasić

"Suvišna je svaka reč! Tuga i bol je velika, primite moje iskreno saučešće, neka vam Bog da puno snage", glasi poruka koja je osvanula na Fejsbuku. 

Podsetimo, pevaču se nakon operacije u Turskoj zdravstveno stanje naglo pogoršalo, zbog čega je njegova porodica sprovela akciju prkljupljanja krvi kojoj su odazvale mnoge Jasminove kolege, prijatelji i poštovaoci. Tim povodom pevač i njegova supruga oglasili su se na društvenim mrežama i izrazili zahvalnost svima koju su brzom reakcijom učestvovali u ovom humanitarnom gestu. 

Foto: Printscreen You Tube

Jasmin Hasić

- Na kraju samo trag naših dela ostaje... Sve ostalo nije važno. Ni novac ni slava. Samo ono što jesmo i što nosimo u sebi. Glavu gore! Kad život pokaže kandže, ti pokaži borbenost. Milion puta se slomi srce da bi postalo celo. Samo najjači postaju najbolji. A meni..., meni srce k'o kuća, toliko te ljudi voli i ceni..., ni zamisliti ne možeš. Ponosan budi. Možemo mi sve - napisala je pre samo par dana njegova Jasmina sa kojom ima dvoje dece. 

Inače, Jasmin je rođen u Srebreniku. Za učešće u "Zvezdama Granda" prijavio se davne 2013. godine, a ulazak u finale takmičenja i popularnost stekao je 2014.

- Bio sam amater, nisam verovao u sebe. Talenat sam nasledio od oca, on je baš muzikalan. Najbolje mi leži Harisov stil pevanja, imam boju glasa sličnu njegovoj, ali to me ne definiše kao pevača. Pevam dobro pesme i drugih izvođača. Inače, sam vrlo jednostavan momak, koji, sticajem okolnosti, zna da peva dobro. A, svoje slobodno vreme volim provesti s društvom u ribolovu - govorio je svojevremeno Jasmin.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija