• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.05.2016

15:42

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) UDARALI GA NOGAMA U GLAVU: Dvojica muškaraca zverski pretukla Roma u Podgorici!

Balkan

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) UDARALI GA NOGAMA U GLAVU: Dvojica muškaraca zverski pretukla Roma u Podgorici!

Podeli vest

Dvojica muškarca u Podgorici brutalno su isprebijala mladića romske nacionalnosti, vidi se na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama i koji je šokirao ceo region... Iako slučaj nije prijavljen policiji, pokrenuta je istraga...

- Policija će preduzeti aktivnosti radi utvrđivanja činjenica u vezi sa ovim sadržajem - rečeno je iz policije.

Na snimku se, inače, vidi kako dvojica muškaraca, bez ikakvog povoda, brutalno udaraju po glavi mladića romske nacionalnosti.

Pogledajte snimak:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
CRNOGORAC GA BIJE

pre 7 godina

Tipican akcenat dosljaka iz Crne Gore.

petar

pre 7 godina

to su Milini sljedbenici go..a koju treba osuditi na dugogodisnju robiju

XXL

pre 7 godina

Ruke bi mu i noge pokratio - po šerijatu sudio. Zašto su udarali momka koji ih ničim nije izazvao?

hajnri

pre 7 godina

To nisu Crnogorci, to nisu Srbi, to su go*na!!! Ne da ih treba kazniti, treba da ih puste u romsko selo, da ih isprebijaju, sil**u jedno 10 dana, pa da ih vrate, bez ruku, nogu i zuba. Jer kako kaze Njegos: "Al' tirjanstvu stati nogom za vrat, dovesti ga k poznaniju prava, to je ljudska duznost najsvetija!"

cccc

pre 7 godina

Jado reci vreme i mesto pa da se dobijemo nas dvojica pa da vidimo čija majka crnu vunu prede. Hrabar si nema šta, istukao roma od 35 kila.

zora

pre 7 godina

Zivotinje.Kako se stoka izivljava nad neduznima a drzava ne reaguje.

More kakva

pre 7 godina

...stoka. Ovo nisu zivotinje, vec najgora bedna i jadna vrsta LJUDS KOG roda!! Zivotinje napadaju da ubiju - ali samo da bi jele, ili da se odbrane. I one su prava Gospoda, u poredjenju sa nekim ljudima. ---A ovakvi kao ovde, imaju osecaj sopstvene vrednosti jedino kada se izivljavaju nad slabijem od sebe. Jer su stalno male bedne kukavice, spremni na bilo koje ponizavanje, kuknjavu, puzanje na kolenima, pred svima ostalima.---Ali pogledajte i taj film malo bolje; Jer covek koga su ta dvojica besomucno udarala, iako nizi, siromasniji, sa nesto tamnijom kosom i kozom, usamljen, nije klecao, nije puzio, nije bezao, nije molio, nije se ponizio ni sekunda. Nije vratio ni uvredama. SAMO JE JECAO OD BOLA I NEPRAVDE!!!!! ---Prokleti bili svi slicni gadovi, sto gmizete okolo.......

I jos nesto

pre 7 godina

...Zbog te vrste ljudi, kojima je nemoguce da shvate, da na planeti zemlji zive i zivotinje,i ljudi - raznih boja koze, kose iliti krzna, raznih duzina i sirina - neke, nesto razlicite grupacije, postaju proganjane,odbacene, vecito prokazane manjine. -----Na svom putu izbeglica zbog ratova, kazu iz INDIJE, "Romi" su vecito morali bezati, jer nisu bili "isti".Uz to nisu imali kroz svoja lutanja, taj jak stub religije i vaspitanja - koji veoma stiti recima; mi smo spec. odabrani Boziji narod...A sto posebno daje snagu! Terani i proganjani, sklanjali se vecito, i nalazili utehu, jedno u drugome, na periferijama nasih zivota. A DANAS IH JOS OPTUZUJU i za to, - "STO NISU ISTI KAO MI!?!?" - Pa od cega ce da pocnu? Sta mislite? Mozda od toga, da MI prestanemo da ih ponizavamo, vredjamo, gazimo, maltretiramo na svakom koraku. Mozda bi nam oni tako osecajni kakvi su takodje...uzvratili nekom lepom merom...pa korak po korak...da nam svima bude bolje. A setite se, za ovih oko 450god. koliko su tu, nikada nisu ni pravili svoje teroristicke napade na "nas"! Sto bi neko drugi davno uradio u takvim uslovima. Sada, oni koji od njih jedino ocekuju da pritisnu na neko dugme i "budu isti", neka naprave za tren pauzu, i pokusaju dati nekakav predlog - kao bi to oni licno uspeli, u svoj ovoj situaciji sa Romima..?

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija