• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs/informer.rs

05.10.2016

15:08

PODGORICA: Za selfi s Njegošem - kazna 100 evra!

Balkan

PODGORICA: Za selfi s Njegošem - kazna 100 evra!

Podeli vest

Oni koji skrnave spomenike i spomen-obeležja po parkovima u Podgorici komunalni policajci ubuduće kazniti 100 evra

Kako navode, to se odnosi na one koji se penju po spomenicima i šaraju ih.

Međutim, 100 evra će morati da plate i oni koji požele da sednu u krilo bronzane skulpture Petra Petrovića Njegoša u parku prekoputa Crnogorskog narodnog pozorišta kako bi se fotografisali.

Isto će proći i oni koji budu hteli da naprave selfi sa statuom Karađorđa u parku pored hotela "Crna Gora", kao i fotke sa statuom Marka Miljanova pred zgradom podgoričke Gradske uprave ili znamenitom štamparu Božidaru Vukoviću Podgoričaninu na obali Ribnice, navode "Večernje novosti".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mile

pre 7 godina

secam se do pre dvadesetak godina svi crnogorci citirali su Njegosa napamet znali sve od reci do reci ,kleli se u njega ,a danas izmislili neka tri slova i kao, ma Njegos je budala ee vala svakakvih jadih faca i naroda ima pihh

flamantes

pre 7 godina

Mićko, i dalje Crnogorci čitaju Petra II i danas ga znaju napamet i danas se kunu u njega, za glasove koji se koriste trebaju postojati i odgovarajući slovni znaci, Petar II nije budala, ali ti ne razumiješ što je on govorio, tebi treba prevodioc, a čak i onda ne bi razumio ništo.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija