• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.11.2016

13:38

(VIDEO) RASPOP MIRAŠ OPET VREĐA I KLEVEĆE! Patrijarh Irinej je "potanak", a Amfilohije je pokrštavao po Nemačkoj!

Balkan

(VIDEO) RASPOP MIRAŠ OPET VREĐA I KLEVEĆE! Patrijarh Irinej je "potanak", a Amfilohije je pokrštavao po Nemačkoj!

Podeli vest

Prvi čovek kanonski nepriznate Crnogorske pravoslavne crkve (CPC) Miraš Dedeić, takozvani mitropolit Mihailo je u gostovanju na televiziji pričao o Srpskoj pravoslavnoj crkvi, patrijarhu Irineju, ali i o Srebrenici

Njegovo gostovanje je izazvalo buru komentra budući da je izjavio da je u Srebrenici počinjen genocid, ali da se nažalost tačan broj žrtava nikada neće znati.

Nakon što je šokirao sve svojim stavovima, on je dodao i da je patrijarh Irinej "potanak", kao i da je Amfilohije organizovao u Nemačkoj pokrštavanje izbeglica.
 
POGLEDAJTE SNIMAK EMISIJE KOJA JE ŠOKIRALA BALKAN:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
getsbi

pre 7 godina

Dokle god bude bilo onih koji će sopstveni narod da kleveću.

Đeneral

pre 7 godina

Истина? На којим си ти дрогама? Овај распад од ''назови '' попа баљезга за медаљу. Која црногорска православна црква, који бакрачи? Па данас свака шуша може да ''оснује'' цркву. Не зна да састави просто-проширену реченицу, а завршио теологију. Један потпуно небитан лик, обичан лајавац

Alex

pre 7 godina

Taj dedeic je obicna pretusena balija/ustasa provokator koga je vatikan ustolicio zajedno sa kriminalcem milom da provocira Srbe i Pravoslavlje.... nece on dugo vidi se da je obicna budala cirkusant....

Ivan

pre 7 godina

Bože budale. Pa on može jedino na bosanskoj televiziji da gostuje i jedino može da bude sveštenik u Crnoj gori. Mislim da se Njegoš u grobu okreće

TOSKE

pre 7 godina

Ovo boli ali je istina! Amfilohije je najvece zlo SPC. Taj covjek nema ni 0,1% veze sa bogom i crkvom, nazalost.

Nasa dika

pre 7 godina

A po cemu je Amfilohije zlo za SPC? Zato sto nije krenuo stopama muftije Dedeica i postao nesto sto nikada nije bio? Amfilohije je jedan od naumnijih ljudi u SPC. Stao je u zastitu svog naroda i crkve u najtezim vremenima po svoj narod, i danas je trn u oku silama mraka koje mrze sve sto je srpsko. Da njega nije bilo u C. Gori danas verovatno ne bi bilo ni Srba ni srpskih crkava i manastira. Ako je zbog toga zlo, mi smo na njega ponosni! Da je Amfilohije krenuo stopama Mustafe Dedeica i pljuvao sve sto je srpsko, verovatno bi vam i on bio po volji. Verovatno bi ga i ti ovde hvalio. Ovako vam je trn u oku i to ce i ostati dok vam oko ne ispadne. A ovog Mustafu Dedejica, koji otvoreno siri mrznju prema svemu sto je srpsko, vise vole Albanci, Hrvati i muslimani (sve sami prijatelji Srba i Crnogoraca) nego sami Srbi i Crnogorci. Pametnom dosta!

vladbgd

pre 7 godina

Sto se cudite, kvazi drzava, kvazi pop, odnosno raspop. Samo polako, sve ce doci na svoje mesto

Mirko

pre 7 godina

Bice ovaj toliko koliko ce biti vlast dukljanima i mafijashima u Srpskoj Crnoj Gori.

dragan

pre 7 godina

Ovaj nabraja vere a nezna da kaze Budizam..))))...p.s. vlah alija....kad ces da se vratis staroj veri??

zola

pre 7 godina

Je li ovo hrišćanska ljubav " poglavara" nacionalne crkve? On krši božje zapovesti kad lažno optužuje i laže! Ne bi me čudilo kad bi, da je bilo vremena, svoje brbljanje završio nadahnutim uzvikom Allah uekber! Bože, pomozi mu!

Rade

pre 7 godina

Od Crne. Gore nema nista preuzeli siptari i muslimani ,zlo da nemoze gore pogledajte sastav nove vlade svece vam biti jasno.

Ljubo

pre 7 godina

Stvarno CIRKUS od ovog ( ne) svestenika...?!Daj Crnogorci ,malo se uozbiljite ,pa niste valjda na ovakve grane spali ,da * ebe oca....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija